0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (1,358 puan) tarafından
Aksam esim olack adam bekar bi arkadasiyla konusuyordu telde  evlilik durumlarina girdi muhabbet tuttu bilerek tanıyarak evlenme dedi adama yani görücü usulu evlen demek istedi ki gecenlerde onunla bir konusmamizda aslinda ben görücu usulü evlenmeliymisim gibi seylerden bahsetmisti simdi ben ne anlam cikarmaliym bundan kendisi beni secti sevdi evlenmek icin can atti oysaki ?

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ben olsam alinrdim nedenmis peki nedenini sordun mu
(1,358 puan) tarafından
Onunla arasında espriymis o ikimizde yıprandik evlilik beklentilerimiz istedigimiz gibi cıkmadı ama bunu demek nedir yani
tarafından
Yanlış demiş canım yani buna alinmakda haklısın tavrını koy
(1,358 puan) tarafından
Aramızda sorunlardan ötürü hep sogukluk oluyor ben tam düzelelilm derkn böyle seylerle aramizi tekrar aciyor ki bu onun icin önemli bile degil yani dedigi yaptigi
tarafından
Allah akıl versin esine
(1,358 puan) tarafından
Amin hayırlisini versn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin 2.ye yol yapıyor galiba veremedinmi ağzının payını 
(1,358 puan) tarafından
Vermezmiyim ciddi ciddi söyledim soylüyrm görucu usulu de deneyebilirsn dedim bosuna beni de yorma kendini de yorma
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Pişman mısın deseydin 
(1,358 puan) tarafından
Ikimiz de pismaniz aslina bakarsan ikimizinde evlilikten beklentileri istedigi gibi cıkmadi ama böyle sogutacak bir sey soylemek nedir
(1,500 puan) tarafından
Canım pismansanız mahkemeler var valla elaleme boyle mal mal laf verilmez elin iti kim ki kocam benden pismanım diye ağlıcak s. Gitsn gorucu usul bulsun keske deseydin sorun evlenme seklinde kiside değil sen bozuksun diye
(1,358 puan) tarafından
Boyle espri mi olur bir kere valla canm canı gönülden söyluyrm gorucu usulu de deneyebilirsn en azindan beni yorma yıpratma daha fazla diye ona göre bir sıkıntı yapaack durum yok
0 oy
tarafından
Ne anlam cıkarmalıyım diye kendimi yemek yerine,  ne demek istedn sen diye tepesine çökerdim eşimin , bakalım derdi neymiş
(1,358 puan) tarafından
Buna mi alindin aramzdaki espri o dedi gecti adam sordum cevabini da verdm zaten
0 oy
(802 puan) tarafından
" Sen bana karşı ne düşünüyorsan ben de sana öyleyim.Ne eksik ne fazla" de bakalım ne diyecek.Sanki dünya sadece onların etrafında dönüyor.
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Çok biliyo kocan:) davulun sesi uzaktan hoş gelirmis görücü usulu evliligin nesi cazip geldiyse artık simdiki dusuncelerine daha yakin buldu galiba ama görücü usulu evlenseydi de tam tersini derdi.. bence eşin ne istedigini bilmiyor. Tabi bu seçim icin çok gec kalmış gereksiz dile getirmesi saçma olmuş..
(1,358 puan) tarafından
Yani neticede secimini yapmis aradan yıllar gecmis pisman bile olsa keske öyle olsaydi bile dese bunu dile getirmek nedir
0 oy
tarafından
Seviyosun konusuyorsun erkekler kendini bekarken farklı tanıttıkları için beklentilerin aynı oluyor ama evlendikten sonrada erkekler 180  derece degistikleri icin tartışmalar çıkıyor ee normal olarak kadında sòylenmeye başlıyor hemen pişmanlık başlıyor 
0 oy
tarafından
Bnm eşimde geçen sene sumsuk bir tane arkadaşı vardı ona dedi evlenme  bnmnyanimda diyor bunu kovdum onu o gece kisladami yatı arabada mi umrumda değil di niye evlendin dedim bn yıllarca kocamı bekleyeceğim en güzel caglarimi koca mi bekliyorum adam gelmiş evlenme diyor insna aliniyor 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 954 göst.
0 oy
7 cevap 434 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 593 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,074 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,877 soru

24,008,578 cevap

327,671 kullanıcı

...