0 oy
330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,934 puan) tarafından
Kızlar lazerle göz çizdirenler aşama olarak nasil ve agrisi sızısı varmı kaç güne toparlaniyo nasıl bi süreç? bilgi verebilirmisiniz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne için yaptırcan canım bende düşünüyorum ama henüz değil
(7,934 puan) tarafından
Gözlük verdi doktor numaram düşük ama yinede takmak istemiyorum onun için cnm
tarafından
Yok rahatsızlığını sormuştum canm
(7,934 puan) tarafından
Uzaği göremiyorum numaram düsük ama yinede gözlük takmamak icin lazer yapcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Knk gözlük yakışıyor boşver sen :D
(7,934 puan) tarafından
Knk alışamadim yaa lazerle kökten halletcem insallah
tarafından
Lens tak jsjjssj yada cizdir la blmiyorm bn jsjsjsjjs :D
(7,934 puan) tarafından
Knk lens te batıyo benm amacım ilerleme olmasin
0 oy
(5,785 puan) tarafından
Lazer için gözünün numarasının büyümesinin durmuş olması gerekiyor. Retinanın belirli bir kalınlıkta olması gerekiyor. İlk olarak detaylı bi muayeneye girmen lazım kuzum. Mümkünse çok iyi bir hastane olsun. Cok sıkıntı yaşayan duydum çünkü.
(7,934 puan) tarafından
Şimdi baktim varmiş ankarada ama bn nedense korkuyorum bi yandan riskli degildir demi yaa
(5,785 puan) tarafından
Riskten ziyade fayda etmeme ihtimali varmış canım galiba. Gözünün numarası cok büyük değilse bence gerek yok. En az 20 bin isterler çünkü.
(7,934 puan) tarafından
Aa ciddimisin neden fayda etmezki yaa bnce muayne yaparlar uygunsa gözüm yaparlar
(5,785 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ilk olarak muayene olmak gerekiyor. Çizimden sonra gözün numarası tekrar buyuyebiliyormuş. Yani cizdirme işini tekrarlamak gerekebilir yıllar sonra.
(7,934 puan) tarafından
Hadii yaa büyük hayal kırıkligina uğradim şu an
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Eyy posttt bi yukarı cik bakalm
0 oy
tarafından
Tanıdığım çizdirdi canım şuan 7 10 bin arası vardır ilk gün çok acımış ondan sonra normale dönmüş sorun şu eğer bir daha bozulursa geri dönüşü yok 
(7,934 puan) tarafından
Hadii yaa geri dönuşu neden yokki bidaha çizmezlermi
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Benim kuzenim yaptırdı ama onun numarası baya büyüktü. İki yıl oldu şuan çok memnun. Bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.
(7,934 puan) tarafından
Şükür olumlu bi cvp aldim
0 oy
tarafından
Kuzum ben gözlüğümü almadan önce hastanede görüştüm yarım saatlik bir işlem iki saat te gözetim altında duracaksın 2bucuk saat toplam sonrası evine gönderiyorum dedi iki gün baş dönmen olur o kadar dedi fiyatı da 14 bin deyince yaptırmadım zaten bel ameliyat ına 8 bin gitti üstüne bide bunu yaptırsam çok külfet olucak tı ilerleyen zamanlarda yaptırıcam inşallah
(7,934 puan) tarafından
Yağmur fiyatta hic sorun yapmiyorumda bak geri numara büyüme ihtimali var diyolar o kafami kurcaladi yaa:/

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
22 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❣️Ballı peteğim❣️ (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 571 göst.
11 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (797 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 155 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,672 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...