0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından
Kızlar merhabalar benim geçen ay adet kanamam yaklaşık 20 gün falan sürdü bende doktora gittim iki tane 5 cm lik çikolata kistim varmış sol yumurtalikta benim zaten sol tarafim çok ağrı yapıyordu doktor çok ağrı yapar dedi zaten sonra bana 3 ay doğum kontrol hapı başlattı birde ağrı kesici bende kullandım bu ay doğum kontrol hapı küçülmesini sagliyacakmis öyle dedi ilk kutu bitti işte 7 gün ara vericem ya hasta oldum dün bugün çok kotuyum benden kocaman iki tane beyaz ve pıhtı beraber parça şeklinde parça düştü peçete ile aldım bende bildiğin et parcasi gibi yani peçete ile ezilmiyordu bir türlü bende korktum tabi başına gelen falan oldu mu fikirlerine ihtiyacım var ilk defa başıma böyle birşey geliyor doktira gitsem mi yarın 

2 Cevaplar

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bilgim yok postun yukarı çıksın canım 
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından
Çikolata kisti vucuttan  atılır mı küçülür mü bilemedim.Bende çikolata kisti var ama o kadar büyük değildi arada ağrı yapardı.Sen de korkulacak bişi yoktur çikolata kisti ise gitmistir yoksa içerde eriyecektr yani endişe edecek bişi yoktur.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
19 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcancim (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
20 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (24,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,493,003 soru

24,394,710 cevap

349,630 kullanıcı

...