0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Iyi akşamlar hanımlar 

Biz 2 hafta önce tatildeyik tatile gittiğimiz yerde kendi ailemin evi neyse kaynimgil de tatile gittiğimiz ile çok yakin bi ilde oturuyor neyse olaya geliyim bunlar biz oraya gittikten 2 gün sonra bizim tatil yaptığımız ile geliyorlar günü birlik ama bize haber vermiyorlar hani gelin görüşelim diye halbuki yeni doğmuş yeğeni var daha 2 kere anca görmüştür diye biz bunu WhatsApp durumdan görüyoruz bizim olduğumuz ile geldiklerini ve eşim arıyor iste yeni geldik eve falan diyor gelmişler ve gitmisler eşim bu duruma çok bozuldu daha sonrada bi daha aramadı eşim sonra bizim tatil bitti evimize döndük bi kac hafta sonra kaynanamgile gittik diğer kaynimla eltimde oradaydı sonra diğer kaynim dedi ki abimgile gitmediniz diye abim size çok bozulmuş dedi bende dedim ki cagirmadilar cagirmadiklari yere neden gidelim eşimde dedi ki kendileri bizim gittiğimiz yere geldilerde ugramadilar bizi görmeye çok meraklilarsa ugrasalardi ayrıca cagirmadilarda neden gidelim ki dedi üstüne iyice sinir olup iyiki lux bi sitede oturuyor evin havasını bi bize atamadılar ya gosteremediler ya dert oldu içine dedi sizce biz haksızmiyiz yani şimdide oğlumu duruma falan atıyorum ama karisida kendiside görüyor durumu ama bi masallah demiyorlar oğluma haksizmiyiz biz sanki biz suçluyuz 

2 Cevaplar

0 oy
(504 puan) tarafından
Tamamıyla onlar suçlu hem sizin geldiğinizi bilip aynı şehre gelicekler size haber verilmeyecek hemde bize neden gelmediniz bozuldu yok öyle dünyaa 
tarafından
Hayir bide çağırmadilar ki benim eşimin huyudur cagirilmadan bi yere gitmez bi annesigile gider benim ailem bile yazın gelin tatil yapın hem sizi hem torunumuzu görelim demese hayatta gitmez
(504 puan) tarafından
Onların farklı düşüncesi vaemıö ya durumdan görüp o buraya gelmişsiniz görüşelim falan demenizi beklemiş sizin teklif etmenizi beklemiş yani ama misafir olan sizlersiniz onlar değil oyğzden onların çağırması lazımdı bende gitmezdim çağrılmadıpım yere
tarafından
Yaa ben annemgile gitmişim kendi evim değil annemlerin evi nasıl bide oraya misafir cagiriyim ki misafir olduğum eve
(504 puan) tarafından
Tabi canım insanların düşünce yapısı gerçekten değişik valla anlamak zor
tarafından
Valla kendileri bilirler hiç umurumda değil valla eşim çok bozuldu duruma
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Tabikide siz haklısınız 
tarafından
Zaten gider kaynim şey dedi suçlu bagarmis suçsuzun ödünü yarmis dedi kendi hatasını size yüklüyor dedi bide üstüne biz tiplerindeyiz bizi cagirmiyorlar ama taa ankaradan diğer kaynimgile zırt pırt gelin diye telefon açıyormuş
(10 puan) tarafından
Bence hiç kafanıza takmayın sizde eşinizde gereken cevabı vermişsiniz bırakın ne halleri varsa görsünler
tarafından
Ben takmıyorum zaten canıma minnet eşim bozuldu baya bi
(10 puan) tarafından
Yani kardeşi sonuçta ne diyim Allah akıl.fikir versin böyle ınsanlara hem suçlu hem güçlüler
tarafından
Aynen öyle yani dahada cagirsalar bile gitmez eşim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 607 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 779 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 867 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Koruyucu melek (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,259 göst.
1 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ilgin2017 (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,436 soru

24,016,804 cevap

328,053 kullanıcı

...