0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar 10 ağustosta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum üzerinden 12 gün geçti o günden beri hep evdeyim dışarı çıkmak istiyorum annemgil sen lohusa sayılırsın bir ay evden çıkma diyorlar böyle bir durum mu var doktor da demedi böyle bir şey

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylıkken kürtaj olsun geçmiş olsun
(119 puan) tarafından
9 haftalıkken kalbi durmuş ama benim hiçbir belirtim yoktu 12 haftada ikili taramaya gittiğimde öğrendim ve kürtaj oldum
tarafından
20 den snra lohusa sayılıyor demişti annem ben kürtaj oldum kendimi hiç iyi hissetmedigim için 1 aya yakın cikmamistim cikmamistim derken yinede arada çıkıyordum ufak ufak cik yani brsey olmaz
(119 puan) tarafından
Ben kendimi iyi hissediyorum canım arada leke tarzı oluyor ama büyük bir kanamam da yok
tarafından
O zaman cik canım. Birşey olmaz
-Reklam-
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Canım bilmiyorum ama ben 4 aylık bebeğimi normal doğum yaptım sonlandirdilar kürtaj olmaz dediler doğum yaptığım için lohusa sayildim 40 günden sonra hasta oldum sonrasinda ama  9 haftalık kürtaj olduğunda bilmiyorum bilen biri çıkar 
0 oy
tarafından
Ben lohusayken bile durmadım evde canım ev de dur dur insan bunalıyor çokta eve kapatma kendini eher iyiysen çok hava al bi dolan gel bir şey olmaz allahin izniyle 
0 oy
tarafından
Yok oyle bisey ilk kez duydum bende kurtaj oldum dışarı  ciktim sehir değişikliği  yapmıştım 
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Bende de aynisi olmustu kırmızı şerit bagla bir yerine ben çıkıyordum ama herkes öyle söylüyor 
0 oy
(669 puan) tarafından
Evet kürtaj oluncada lohusa sayıliyosun ama dışarı çıkıp çıkılmadığını bilmiyorum ona bakarsan lohusalarda hastaneye falan gidiyo dışarı çıkmş sayılmıyomu sacma bence 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 286 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 672 göst.

Kategoriler

1,475,256 soru