0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,239 puan) tarafından
Sakaryadan bir arkadas geldi bebek gormeye bugun kovid olduklarini ogrenmisler gecen carsamba gorusmus olduk ama temas olmadı. 

24 gunluk bebegim var  iki gun  once dondurma yedim ve grip belirtisi gibi rahatsizim sirtim  agriyor ve burun akintim var baska birseyim yok. 

O arkadasda bugun pozitif oldugunu ogrenince bende suphelendim gittim test verdim eve geldim. Bu geceye kadar cikar dedi bilmiyorum bebegim de var napicam

6 Cevaplar

0 oy
(2,781 puan) tarafından
Olabilir de olmayabilir de canım. Sırt ağrısı covid belirtilerinden. İnşallah değilsindir. 
(1,239 puan) tarafından
Insallah canım pozitifse eger nasil bir surec bekliyor bizi emin degilim
(2,781 puan) tarafından
Sonucun çıkana kadar bebeğine maskesiz yanaşma canım tedbiren. Ben olduğumda oğlum 3.5 aylıktı ona bulaşmadı maske takıp emzirdim.
(1,239 puan) tarafından
Bu geceye kadar cikar dedi. Bende maske takiyrum evet tesekkur ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(15,241 puan) tarafından
Temas yok derken aynı evde değil miydiniz temastan kastedilen sarılma öpme değil sadece canım aynı ortamda 15 dk aynı havayı solumak dahi temas sayılıyor. İnşallah korktuğuna uğramazsın soğuk algınlığıdır. 
(1,239 puan) tarafından
Ewet aynı evdeydik kalmadilar biraz oturdular hasta felanda degildiler nasil oldulr anlamadim. Insallah canım
0 oy
tarafından
İnşallah kötü bir şey yoktur cnm çok geçmiş olsun bebeğine fazla temas etme maske tak emzirirken veya kucağına alırken testin belli olana kadar 
(1,239 puan) tarafından
Insallah canım testi yapan kiside oyle dedi emzirirkn felan cift maske tak dedi
tarafından
Hayırlı haberler alırsın inşallah
(1,239 puan) tarafından
Insallah canım Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Benim de belirtim burun akıntısı ve sırt ağrısıydı canım test verdim pozitif çıktım sende bir test ver
(1,239 puan) tarafından
Verdim canım bu geceye kadar cikicakmis sonuc insallah degilimdir
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Covid olupta burnu akan çok nadir insan var sen üşütmussun
(1,239 puan) tarafından
Insallah oyledir canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
12 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Angel24 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 264 göst.
20 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,255 soru

24,166,716 cevap

335,640 kullanıcı

...