0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Sizinde eşüniz rüyalanıyomu 2 günde 1 gğnde iğreniyorum artık bu durumdan
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arada oluyor insanlık hali olabilir yani bu kadsr büyütme elinde değil ki  insanın rüyalarını kontrol edemiyorsun ne yazık ki 
(3,546 puan) tarafından
Ama iki günde bir günde bir demiş. Bu çok fazla. Üstelik evli birde. Bilemiyorum acaba tatmin mi olamıyor.
tarafından
Evet canım aşırı sık oluyo bu rüya olayı benimde canımı sıkıyo herkes tepki göstermiş ama belki hastalıktır ne biliyim
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
11 senelik evliyim daha hiç olmadı öyle birşey. Daha kendi kendini bile tatmin etmişliği yoktur. Ama tabi ilişkimiz her zmana düzenidir... Kendi kendine rüyalanmasına fırsat verme.. Düzene koyun ilişkiyi  bir süre sonra düzelir. 
tarafından
:D aynen oyle .Zor cidden .İyi ki kadinim valla jsjsjsjs
tarafından
Hiç bilmiyorum ama çok saçma geliyo bana evli sonuçta olurmu hiç böyle herzaman oluyo son zamanlarda aşırı olmaya başladı
tarafından
Kuzum oluyor erkeklerde  .dua edip yatmayi denesin .Yani maalesef bilincdisi oluyor  genelde
tarafından
Bende aksine biliçli olduğunu düşüyorum neden bilmiyorum ama
tarafından
Yani ne gibi bir sey geliyor aklina ?
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Sana söylüyor mu
tarafından
Evet hiç utanmıyoda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 245 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 517 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zahide_1995 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 454 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 481 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,890 soru

24,421,711 cevap

351,626 kullanıcı

...