0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi Geceler kızlar sevgi yada bu tür sevgi şeylerini kocam öyle yetişmemiş o sevgiyi görmemiş diye 1 ay geçsin o durum dışında kendi kendine sarıldığını öptüğünü bilmem yada güzel bir söz söylediğini hiç duymam özel günlerde çiçek birşey yapsa o gün için onları geçtim benimle evin içinde normal arkadaşı ile yaşadığı gibi yaşar o durumları bahsetmiyorum kusura bakmayın ama.. ben birkaç defa Bi sarılma öpme benim için herşeyden değerli o boşluğu doldur derim çünkü ben öyle bir insanım sevilmeyi çok isterim  ama kocamda bana öyle davranış hiç görmedim mesela o işte yemeğine ilgime vb bende olan şeyleri beğenir ben bazen sadece kendim o yapmasa da sarılma vb yapmaya çalışıyorum bazen bende tek taraf gibi hissedip üzüntüye kapılıp yapamıyorum hatta beni sevmiyorsun gibi şeyleri bile düşündüm ama kocam öyle düşünmez gibi geliyor değer verir düşünür gibi geliyor 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla askim balim hayatimin anlami diyen kocalarida gorduk karilarini aldatip sarilmalar opmeler bilmem neler deger veriyosa sana saygisi varsa zamanla senden ogrenir bence sevgi ogretilir ama saygi olmazsa olmaz bebisim
tarafından
Kocam da öyle diyor seni aldatmıyorum çevrem de öyle adam karısına aşkım diyor geri aldatıyor diye bende o sevgiyi istiyorum ama veremiyor yoksa beni düşünür
tarafından
Dedigim gibi sevgisi vardir ama gostermeyi bilmiyodur ogretilir o yeterki saygi ve deger olsun kuzum
tarafından
ben nasıl davranırım onu bilmiyorum kararsızım tepkimi iyi kötü yaptığını anlayamıyorum bunu nasıl aşarım acaba
tarafından
Bence az az tepkini belli et surekli beni sevmiyosun bilmem ne dersen olmaz hatta bazen mesajlasirken seviyonmu beni falan filan de bikac kere sonrasinda sihirli kelime olarak adlandir onu eglenceli hal alsin sartlar koy su yemege sukadar opucuk sukadar sarilma iste bazen erkekler cocuk gibi egitilmek zorunda o sevgisini belli edemiyosa sen oyle egiticen cocukta oldugu gibi
tarafından
ben onu yapıyorum uzatmadan yaparsam yada o an yaparsa yapıyor abartma ona göre oluyorsa sıkılıyor sonra yine aynı devam ediyor benim içimdeki olan ve hayalim farklı olduğu için ona göre hem yetinmiyor gibiyim ama bana göre sarılma öpme olması lazım yada sevme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Odun özünde odundur ne kadar yontmaya kalkarsan kalk yapı meselesi
tarafından
bunun için huzursuzluk çıkartılmalı mı acaba ben mi çok hayale kapılıyorum yoksa kocam mı yapamıyor
tarafından
Eğer güveniyorsan sevgisi var ama belli edemiyor çekiniyor ve sen buna inanıyorsan sıkıntı yok bence
tarafından
durumlara göre farklı düşünüyorum bazen anlıyor bazen anlamıyorum
tarafından
Niye huzursuzluk çıkaracaksin bacım adamın huyu Böyleymiş kötü siddetkar biriyse bişey diyemem tabi
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kız bir ara ergen gibi dakika başı öperdim adamı odun değildir benimki yine şöyle gelip öpüp sarılmazdı zorla peşinden koşardım. Hatta bir ara kardeşime yakamda gezdiriyorum ablanı demişliği bile var yani. Hepsi aynı valla bunların 
(13,307 puan) tarafından
Sebepsizce sen sarıl kuzum öyle öyle alışır belki. İnsan nefsine yenik düşüyor herhalde tamam prenses değiliz de lahmacun bile ısmarlasa romans yapan erkek var yani. Muhabbet duası mı okusak ne yapsak
tarafından
bilmiyorum neden ben iyice dertlendim bu konudan birşey olsun hemen bunlar aklıma geliyor çünkü hiç birşey göremiyorum dua etme şeyi olsa bakara suresine çok inanıyorum ama arada yapıyorum bir ara aklıma herşey geliyordu
(13,307 puan) tarafından
Yani bazen bizimkiler de böyle demek mi lazım oturup konuşmak mı çözüm olur veya geri mi teper bilemiyorum
tarafından
böyleler diye kabul ettik bence canımız sıkıldığında birşey olduğunda ben böyle düşünüyorum sevmiyor düşüncesi sarıyor beni
(13,307 puan) tarafından
Seviyordur yaa o kadar sıkma canını. Ben eminim o konudan da.
0 oy
tarafından
Evlenmeden öncede oylemiydi..yoksa sonradan mı böyle oldu
tarafından
nişanlı iken de çok aramaz watsaptan olduğu kadar konuşur sadece bir canım kelimesi başka güzel söz olmazdı
tarafından
Karekteri bu demekki cnm..değiştirmek için uğraşma bbence ..o zmanda öyleymiş ona rağmen sevip evlenmissin.
tarafından
şimdi bana çok ağır geliyor en ufak şey de onu düşünüyorum kocam bazen sen ne yapsam da anlamayacaksın da dedi ama ben ne istiyorum bilmiyorum imreniyorum da başkalarına
tarafından
Umut etmezsen üzülmesin..hayatın boyunca onu degistirmek için ugrasirsin..senin dmenle zorunla yapicaksa bir anlamı yok bence..olduğu gibi kabul et..sen yapmaya devam et..belki zmaanla aşar bu durumu..sende kesersen daha çok mesafeli olursunuz.bunu ona değiştirmek istemiyorum.seni dermiş gibi yap .karşılık beklemeden..
tarafından
evet ben yapmazsam yada kötü olsam kendisi daha kötü konuşmasam konuşmaz olursa herşey benden kaynaklı iyi kötü
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Eşinle konuştun mu bunu? 

De ki sana ödev yarin isten gelir gelmez bana sarıl beni öp bende sana guzel bi cay demleyeyim bide mısır film de seçerim sarılıp izleriz falan de plan kur.

Ben eşime diye diye ogrettim ise gitmeden uyusam dahi öper giderdi... Cocuk olunca bazi huylarimiz değişti ama temas etme huyu devam yani
tarafından
konuşuyorum sanki ama bende de hata var gibi 3 gün oluyorsa birgün yapmıyorum sanki bide öyle şeyler desem bazen yapar bazen abartır gibi gelir ters olur nasıl yapayım da bilmiyorum hiç
(7,786 puan) tarafından
O zmn bı şey diyemem..
0 oy
tarafından
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ben 13 yıllık evliyim eşim ilk başlarda hiç konuşmaz sohbet etmezdi ailesinde ayıp karşılanırdi bende o konuşmasa bile gider zorla konuşur şakalar yapardım şimdi ise adamı durduramiyorum sürekli dibimde konuşmak şakalar yapmak istiyor bazen bunaliyorum herkes diyo sen istedin 
tarafından
neler yaptınız karşılık görmediğiniz de pes ettinz mi
0 oy
(725 puan) tarafından
Canım öyle alışmamış sevgiyi göstermeyi bilmiyor demek ki.İş sana düşüyor üzülme kendince kurma istediğini söyle Şuan bana sarılmana ihtiyacım var ev gelince kapıda beni öpmen beni çok mutlu ediyor vs formüller bul.Genel konuşursan unutuyorlar bana sarılman çok güzel dersen bir kere sarılır sonra unutur eve gelince evden giderken yatarken ya da film izlerken gibi özelleştir o unuttuğunda sen öp sarıl bu cümleler tekrarla örneğin evden giderken baktın ki seni öpmeni unuttu gidiyor canım seni öpeyim ya da öpmeyi unuttun evden giderken beni öpmen beni çok mutlu ediyor ben bu enerjiyle şunları şunları yaparım şimdi de mesela onun da hoşuna giden şeylleri yapabilirsin böyle böyle alışacaktır Biz bazen sadece dertleniylruz istiyoruz ki karşı taraf anlasın yapsın ama hayat öyle değil malesef bir şeyler istiyorsak harekete geçmek lazım
tarafından
ben böyle yapmak istiyorum ama tek taraf olunca yoruluyorum hep söylemekte istemiyorum bazen gösteriyorum ya ben uzatıyorum ya kendi sıkılıyor bilemiyorum dur falan diyor
0 oy
(495 puan) tarafından
Kac senelik evlisin bilmem ama bizde ayniyiz bi sure sonra sen alisiyorsun ben sarilmadan opmeden uyumazdim opmeden ise gondermezdim ne bilim o bana bisy aldiginda bile tesekkur edip oprdim artik siradan nerdeyse 6 7 aydir opmeden uyuyorum alistim sirtimi donuk uyumazfim artim donuyorum ise giderkn klkiyordum artik klmiyordum gecen dedi khvalti hazrlmayida biraktin fiye yine kiymadim yolcu edyorum o oprse karsilik veriyorum opmesse yok alisiyorsun bi sure sonra ama alisana kadar baya zorlaniyorsun
tarafından
evet bende ilk zamanlar bu yüzden çok yıprandım hep ağlardım neden diye küs alışması zor
(495 puan) tarafından
Zamnla alisiyorsun alismak zorunda kaliyorsun yada ona benzemeye basliyorsun canin
0 oy
tarafından
Bacim siz nasıl evlendiniz hiç mi tanımadın 
tarafından
bu ne demek
tarafından
Yani hani tanışlığınız sırasında hiç bişey belli etmedi mi demek istedim. Yani ne bileyim hiç birbirinizi tanımadınız mi demek istedim
tarafından
bana canım derdi arada gelir giderdi bazen sesli çoğunluk mesaj böyle

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,807 göst.

Kategoriler

1,475,892 soru

24,161,278 cevap

335,380 kullanıcı

...