0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba kızlar dertleşmek istiyorum 37 haftalık hamileyim çok yoruldum artık bazı şeyleri kaldıramıyorum gücûm kalmadı nefes almaya bile halim yok eşim bana çok mesafeli davranıyor hep uzak duruyor hep kavga gürültü üzüntü ve sıkıntı çıkıyor canım yanıyor diyorum geçer diyor ilgi göstermiyor arada hep mesafe koyuyor 1 yıldır hemen hemen öyle bana ilgi göstermiyosun diyince sadece ilişki olarak anlıyor hep uzak duruyor hergece telefonla film izler bugün izleme benimle bebeğimiz le ilgilen kızımız ile ilgilen diyorum boş ne desem  çeviriyor konuyu 1 yıldır sadece 2 yada 3 defa birliktelik oldu hep konuyu hastasın gider bebeğe bir şey olur falan der benden uzaklaşır  bende aslında ilişki istemiyorum ama acaba hayatında birimi var diye çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

4 Cevaplar

+1 oy
(308 puan) tarafından
Eşinin kendince aktivite leri varsa önce ona katılmayı dene belirli bir süre sonra senin istediğin aktiviteler de yanında olduğunu göreceksin. İlişkilerde sorun yaratmak yerine çözümlemeyi denemelisin 
(16 puan) tarafından
Ya hep öyle yapıyorum mesela 4 yıldır her gece kurtlar vadisi pusu yu izler sevmediğim halde seviyormuş gibi yapıp sıkılmadan onunla beraber izlerim yanında uzanırım konuşurum hep kaçıyor
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Neden cikiyo kavgalar sebep nedir yani bide kac yillik evlisiniz
(16 puan) tarafından
4 yılık evliyim 3 yaşında bir kızım var 19 yaşıma yeni girdim
(16 puan) tarafından
hep tersler kızar beni üzer uzak durur benimle zaman geçirmez hiç arayıp sormaz
(337 puan) tarafından
Cok erken evlilik olmus ustune bebek esinin de yasi küçük mu belki sorumluluklar icin biraz gencsiniz buda karsi tarafi biraz yipratmis olabilir bi bezginlik falan bilmiyorum ama
(16 puan) tarafından
28 yaşında eşim
(337 puan) tarafından
Esinin yaşi normal 1 senede ne değişti yani aklını bulandirmak da istemiyorum esini taniyorum gozumle görmeden yorum yapamam gunah olur yani hep cok iyiydi de 1 senede mi bu hale geldi bilmiyorum yani belki de cok bahaneye gerek yoktur erkekler boyle öksüzlük ruhlarında var
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Film açtı mesela mısır patlat yanına kivran canım böyle dene birde
(16 puan) tarafından
Denedim ama hep uzaklaşıyor bir yer çıkacağı zaman nereye gidiyorsun cnm derim döner cehenneme gidiyorum der
0 oy
(702 puan) tarafından
Sen dünde mi yazmistn yok ilk mi post 

açıyorsun
(16 puan) tarafından
Hatırlamıyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 401 göst.
+3 oy
11 cevap 545 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu