Adam 3 cocugunu brakms.baska.kadina kacms ve karisi hamile çocuklarinin adini bile karistiriyor adam. Karisida bosanmyor bu adamlar neden boyle madem baskasiyla olmk istyon 4 cocuk neden ??
Ahlak kalmamiski insanlarda. Uckuruna sahip cikamayan nefssiz iradesiz Ahlak ve namustan haberi olmayan insanlarla ayni havayi solumaktan utaniyorum. Allah hepsini islah etsin
Amac cocuk yapmak degil sexti cunku sonra Allah verdi he Allah verdi
Onun korunmasını kadın yapcak tahlıl etcek canım adamın nesine gerek.Ben bu adama bı cocuk daha yaparmıyım demelı.Maalesef çok bilincsız kadınlarımız var.Tabularımız var yıkılamayan.Allah yardımcısı olsun
Suan cildiriyorum ya vallahi ALLAH herseyin hayirlisini versin dusmanimin basina vermesin evli erkeklerle gorusen yosmalarda da ne ar ne namus ar damarlari catlamiscasina konusuyorlar
Çocuklar evliliği bağlama aracı olarak kullanıliRSA sonuç böyle olur işte
Bazı şerefsizler öyle benim babamda onlardan biriydi iki yıl önce bizi terk etti başka kadınla dini nikahlı annem de şimdi ona boşanma açtı Allah belalarini versin hepsinin
adamı kadını yok malesef şerefsizlik cinsiyet ayırt etmiyor daha öncede iki küçük çocuğunu evde bırakıp baska şehirdeki sevgilisine kaçan kadını göstermişlerdi Rabbim sasirtmasin
We esi o kadina acims ewini acms oda adami ayartmş pislik
1,486,307 soru
24,299,472 cevap
343,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın