0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
Herkese  hayırlı akşamlar kızlar

Emzirme döneminde kullanabileceğim doğum kontrol ismi soylermisiniz kızlar etkisi en az olan kullanıp memnun kaldığınız 

1 cevap

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Cerrazette var bebegin 1 yaşına gelesiye kadar anca bunu kullanabilirsin
tarafından
1 yaşından sonra doktor hangisini öneriyor? Bilgin var mı bu konuda. Hiç sormadim
(4,285 puan) tarafından
Kizim 1 yaşına gelince sağlık ocağının verdigi microgynon hapa başladım emziriyordum gene o zamanlar o hap iyi geldi cerrazette adet olmayı engelledi bende biraktim
tarafından
Sağlık ocağının verdiği korumuyor diyenler var. İnsan neye guvenecegini şaşırıyor. Yasmin denedin mi onun yam etkisi nasil
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim buarada sağlık ocağından isteyince ilacı veriyorlarmi
(4,285 puan) tarafından
Ben 1.5 yıldır kullanıyorum hic unutmadım hapi sukur 1 kutu bitmesine kadar ek korunma yaptim bitince sadece hap ile korundum faydasını gordum hatta adetim duzenledi ağrıyı aciyi azaltti bende ama kayinvalidem de benimle aynı hapi kullanmış 1 gün unutmuş içmeyi munasebet olmus esime hamile kalmış bole bi durum da var o yüzden asla unutamayacağım calisiyorum:D her şehir de veriyorlar cok okudum burda bizim sağlık ocağı vermiyor diye ama denizli de yaşıyorum ben burda ki her sağlık ocağı istek doğrultusunda veriyor yasmin hic kullanmadım
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bilgi için çok sağol
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim canim ne demek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy