0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Biraz önce gördüm okuyamadım çocuklardan kim dolandırılmis

2 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Nolmuş kız kaçırdım
tarafından
hayır cnm ondan değil..geri dönüş yapmadı 2 gün bekledim.doğum zamanını sordum cevap vermedi
tarafından
bir de istanbul değildi verdiği adres kayseriydi.ben de kiradayım site içindeyim 1000 tl veriyoruz en uygunu bizimki yani burdakilerin hepsi bizimkinden yüksek kiraları.bunun için değil ama inanamadım nedense
(133 puan) tarafından
İstanbul da yaşamak çok zor kiralar aldı başını gidiyor ne diyim zor sende saol
tarafından
hesabına da baktım silmiş sanırım bulamadım
(133 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Ya kızlar bişey sorcam nikahsız doğum yapana da çocuk parası mi süt parasımi ne diyorlar ya ondan veriyolar mi 
tarafından
Doğum raporu varsa verilir. Çünkü o para bebeğin hakkı. Ne ananın ne babanin
(133 puan) tarafından
İki tane daha çocuğum var benim nikahsızim ben ama ikisine de vermediler
tarafından
Başvuru yaptın mı doğum belgen ile. Ablamda nikahsız ama aldı verildi ona
(133 puan) tarafından
Yok başvuru falan yapmadım onu da bilmiyodum sonradan öğrendim nikahım yok diye vermediler sanıyorum bende
(1,603 puan) tarafından
Bende aldım nikahım yok ama
(133 puan) tarafından
Vallami kız bana niye vermediler iki çocuk doğurdum aha üçüncü geliyo
tarafından
Ya ben yanlış bılmoyorsam çocuk 1 yasa gelene kadar başvuru yapabilirsin. Çocuklarin 1 yaşını geçmediyse bir araştır aile sosyal hizmetler bakanlığını ara öğrenirsn kesin. Birde doğum belgesi ve senin nüfus cüzdanı fotokopisini alıyorsn bir yere veriyorsun da unuttum gitti. Sonra 30 gün içinde adına pttye yatıyor
(1,603 puan) tarafından
Bende de iki çocuk var ve 700tl aldım canm veriyorlar sor bakım
(133 puan) tarafından
Oğlum 8 kızım 5 yaşında çok gittim sosyal yardıma oğlan okuyor hatta kırtasiye parası için falan da gittim hep red ettiler
(133 puan) tarafından
Emine hnm.siz nasıl başvuru yaptınız
(1,603 puan) tarafından
Bende geçen sene aldım kızm 3 yaşındaydı oğlumda da yeni doğum yapmıştım başvuru yaptığımda kimliğimi doğum raporu fotokopileri aldım sosyal yardımlaşma ya gittim sana form doldurdum msj gelicek dediler gelmedi tabi pttye param yatmıştı bende gidip sordum yatmış mi diye evet dediler çekip geldim işte
tarafından
Hangi ilde yaşıyorsun. cimere falan da yazdın mı
(1,603 puan) tarafından
Ben Kocaeli Gebze'de oturuyorum hayır yazmadım sosyal yardımlaşma ya gittim sadece
tarafından
Cimere 5 yaşındaki kızın için süt parası desteği yaz. 8 yaşındaki kızına eğitim masrafı desteği yaz çıkması lazm ya Allah'ım. İşi gücü olan herkese devlet yardm edio. İhtiyacı olan avcunu yalio anlamıyorum yaa
(133 puan) tarafından
Aynen öyle oluyo nikahım yok diye mi oluyor anlamadım ki arabası evi olanlar nasıl alıyor bı biz alamıyoruz ama bu sefer doğum yapınca birakmiucam peşini Allah hepimizin yardimcisi olsun geçen sene bin lira pandemi parası verdiler cimere yazdım bende yardim için bana yazmışlar ki pandemi parasından hak sahibi olmuşsunuz şaka gibi
(1,603 puan) tarafından
Biz pandemi sürecinde 3 defa aldık para
tarafından
Yok artık yaa. İyi herkes 3er 3er aldı o parayı.. neyse o değilde nikah yok diye olmaz ki hatta normal şartlarda ilk öncelik sana ait ama şans biraz da işte
tarafından
Ben hiç alamadım
(1,603 puan) tarafından
Eşim bir kez başvuru yaptı ama 3 defa çıktı vallahi
tarafından
Ay bin kere başvurdum 1 kere çıkmadi. Hamileydim diğer kızım 4 yaşındaydi eşim issiz kalmıştı. Üstüne korona olmuştu ekmek almaya para yoktu
(1,603 puan) tarafından
Oda şans galiba ya rabbim yardım etsin inşallah bende kiradayim zor oluyor tâbi ama o ara ilaç gibi geldi
tarafından
Aynen öyle valla. Rabbim cumlemize yardm etsin inşallah ❤️
(133 puan) tarafından
Sorma kuzum valla benim eşim şuan mahkum  iki çocuk ev kirası nasıl döndüğumu bilmiyorum Allah razı olsu bı abla bebek için iki takım yollmus çok saolsun dediğiniz gibi şans oda bizde yok
tarafından
Yaa rabbim yar yardımcınız olsun olsun inşallah :(
(1,603 puan) tarafından
Zor gerçekten senin için canm yardım eden yokmu özel değilse eşin niye cezaevinde?
(133 puan) tarafından
Hepimizin inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 543 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 443 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,743 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu