0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Biraz önce gördüm okuyamadım çocuklardan kim dolandırılmis

2 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Nolmuş kız kaçırdım
(133 puan) tarafından
Biraz önce bı pos okudum ama çocuklardan anlamadım tekrar baktım kaldırılmış heralde biri birine yalan söylemiş bişey olmuş analamdim
(14,986 puan) tarafından
Şu bebek bakımdaki olayı mı diyorsun
(133 puan) tarafından
Bilmiyorum ki nerde gerceklesmis olay ne olmuş biliyorsan anlat kız neden post çıkmıyo bulamadım
(14,986 puan) tarafından
Ahahah :D ya birisine yardım edecekmiş de kadın kardeşi mi ne polismis GBT bakmış galiba araştırmış aslında erkek ve bekar olduğu ortaya çıkmış :S
(133 puan) tarafından
Allah Allah GBT ye nasıl bakmış tcsini demi almış ;)
(14,986 puan) tarafından
Valla kız tam okumadım :D hep yaptığım şey yarım yamalak okuyup çıkarım :D
(13,306 puan) tarafından
Allah Allah ne günlere kaldık cidden biri vardı kıyafet istedi buradan hayrına meğerse milletten toplayıp toplayıp satıyormuş o geldi aklıma
(14,986 puan) tarafından
Yapılan iyilik denize atılırdı eskiden. Şuan ihtiyacı olan insan bulamıyoruz bulsak da dolandiriliyoruz
(133 puan) tarafından
Bende istedim geçenlerde durumum yok diye giymediginiz pijama takımı varsa hayriniza yollayın diye ;) ama bana kimse yollamadi
(133 puan) tarafından
Bende o kadar yazmıştım ama kimse bana dönmemisti
(14,986 puan) tarafından
Canım olabilir yokluk halı herkesin var ama gerçekten insanlar dolandiriliyor artık anlamışlar yollamiyorlar
(13,306 puan) tarafından
Yasak post diye kapatılmıştır Meltem milletin o kadar çok ağzı yandı ki bu konudan
(133 puan) tarafından
Ne diyim canım sende bundan sonra tam oku yarım okuma bak merak ettim
(14,986 puan) tarafından
Ahahahah peki efendim :D
(133 puan) tarafından
Ne diyim canım yapandan da yapmaya dan da Allah razı olsun bı dogum yapıyım bebeğin üç ayını geçsin ne kadar kıyafeti varsa götürüp esirgeme kurumu na vercem
(133 puan) tarafından
!))))
tarafından
geçende de biri yazdı kıyafet istiyordu özelden yazdım cinsiyet sordum erkek dedi benimkiler kız adresini attı haritalardan baktım ben de ama adres yeni bir bina orada oturan kirada sa olsa yüksektir ysni ödeyebildiğine göre..kıyafet de alabilir..doğum me zaman dedim cevap vermedi özelimi geri kapattım
(14,986 puan) tarafından
Burası sosyal medya olduğu için güven zor maalesef :( ihtiyacı olanla olmayani ayırt edemiyoruz
(133 puan) tarafından
Eski bina kalmadi ki şimdi hep yeni bina ki eski de olsa kiralar aldı başını gidiyo Allah kiracanin yardımcısı olsun
(133 puan) tarafından
Artık güven kalmadı insanın ailesinden darbe yiyo yeri geliyo
(133 puan) tarafından
Sana şuan çok sinirlendim white insan gördüğü biseyi tam okumaz mi ya ;;))
(14,986 puan) tarafından
Valla okumadım yaa :D white insan bayıldım :D müq
(133 puan) tarafından
Ne diyon kız Türkçe konuş valla anlamadım he bugün keyfim çok yerinde zaten ;;)(
(14,986 puan) tarafından
Sen demişsin ona güldüm :D noldu keyfine nerelere gitti
tarafından
meltem ben sana özelden de yazmıştım sanırım pendikte oturuyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam
(133 puan) tarafından
Eşimle konuştum ben bugün telefon gunumuzdu ondan ❤️❤️
(133 puan) tarafından
Bilmiyorum prenses olabilir yardım ederiz kıyafet yollariz diyip yazan ablalar oldu ama kimse de dönmedi senle konuştuk mu biz bilmiyorum ama
(14,986 puan) tarafından
Rabbim kavustursun canım ❤️
tarafından
ben  pendikte oturuyorum dedim bir ihtiyacın varsa yardımcı olmak isterim dedim sen sağol düşünmen yeter demiştin
(133 puan) tarafından
İnslalah kavusuruz çok özledim valla
(133 puan) tarafından
Aa evet sımdi resime baktım tanıdım ben sana tekrar yazcaktim özel mesajı kapatmissin
tarafından
o arkadaştan cevap gelmeyince kapattım ben de.senin doğum ne zaman
(133 puan) tarafından
1aya yakın kaldı Allah nasip ederse hem korku hem heyacan bir arada
tarafından
cinsiyet neydi unuttum onu
(133 puan) tarafından
Erkek olcak ablası inşallah
tarafından
bu sene erkek senesi galiba kime sorsam erkek diyor..bakalım elime birşeyler geçerse yardımcı olurum evine sipariş veririm gerekirse
(133 puan) tarafından
Allah razı olsun saol bide bişey diycem İstanbul'da oturuyorsun iyi kötü kirasını biliyosun kadın yeni binada oturuyo diye mi sen yardım etmedin
tarafından
hayır cnm ondan değil..geri dönüş yapmadı 2 gün bekledim.doğum zamanını sordum cevap vermedi
tarafından
bir de istanbul değildi verdiği adres kayseriydi.ben de kiradayım site içindeyim 1000 tl veriyoruz en uygunu bizimki yani burdakilerin hepsi bizimkinden yüksek kiraları.bunun için değil ama inanamadım nedense
(133 puan) tarafından
İstanbul da yaşamak çok zor kiralar aldı başını gidiyor ne diyim zor sende saol
tarafından
hesabına da baktım silmiş sanırım bulamadım
(133 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Ya kızlar bişey sorcam nikahsız doğum yapana da çocuk parası mi süt parasımi ne diyorlar ya ondan veriyolar mi 
tarafından
Aynen öyle valla. Rabbim cumlemize yardm etsin inşallah ❤️
(133 puan) tarafından
Sorma kuzum valla benim eşim şuan mahkum  iki çocuk ev kirası nasıl döndüğumu bilmiyorum Allah razı olsu bı abla bebek için iki takım yollmus çok saolsun dediğiniz gibi şans oda bizde yok
tarafından
Yaa rabbim yar yardımcınız olsun olsun inşallah :(
(1,603 puan) tarafından
Zor gerçekten senin için canm yardım eden yokmu özel değilse eşin niye cezaevinde?
(133 puan) tarafından
Hepimizin inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 543 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 443 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,743 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu