0 oy
1,348 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Ben saygısızlık ve bu evde sen kimsin senin fikirlerin isteklerin önemsiz demek oldugunu dusunuyorum. Yanlıs dusunuyor sam Allah askına soyleyin.

Konu:

Ayrılıyorum biliyorsunuz haliyle sürekli bir tartısma içerisindeyiz. O Kocam olacak sahıs bana diyor ki ablam ne yaptı ki sana. Ama yapılanı görmüyor görmezden geliyor sadece 1 tanesini anlatacağım.

Görümcem geldi oturuyoruz ikramımı yaptım bende 2 cocuk. Bir konu acıldı. Bana dedi ki koltuk yastıkşarındam için. Annem bana ezdirirdi. Bende oyle seviyorum sen kabartıyorsun dedi. Bende, evet abla bana da annem oyle yaptırıyorsun ama ben boyle kabarık seviyorum zevkler işte dedim gülerek. Bir ima yok bir kızgınlık asla yok buraya kadar. Sonra wc gittim. Hemen geldim. En fazla 10 dk. Bir geldim bu yastıkları yere atmıs ayagına ciğneyip koymus. Birde gülerek diyor ki sen kabarık seviyorsun ama bak ben çiğneyip koydum.

Allah askına bu saygısızlık degil mi? Bu benşm evimde sen kimsin demek degil mi? Kocam olacak diyor ki degil saygısızlık. 

32 Cevaplar

0 oy
(4,649 puan) tarafından
Her şeye maydanoz olmayı seviyor heralde görümcen 
(12,026 puan) tarafından
Evet canım sagolun en sonunda da yıktı yuvamı
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Net. Saygısızlık 
(12,026 puan) tarafından
Kesinlikle. Hadsizlik
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Görümcen Bakırköyden kaçalı kaç gün oldu ayıptır sorması.. Ben salondan çıkar çıkmaz yastıklarımı yere atıp üstünde tepinen birini canlandırdım da gözüme, normal birisi olamaz
(12,026 puan) tarafından
Degil zaten ve Kocam yuzunden bize sardı. Obur abilerine boyle gidemiyor.
(1,552 puan) tarafından
Her ailenin keriz olarak görülen, bir yumuşak yüzlüsü var.. Kaynanamgildekini ben almışım.. Sizinkilerden de sen almışsın anlaşılan.. Allah yardımcın olsun
(12,026 puan) tarafından
Amşn canım
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Ay kurban oldugum bi kurtulamadın sunlardan, tam iyiye gidiyo dedik gene cıvıttı senin ki
(12,026 puan) tarafından
Dava actım canım
(3,521 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bence düpedüz saygısızlık manyaklık görümcen dengesizin teki heralde ne insanlar var ya hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
(12,026 puan) tarafından
Sagol canım
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Ağzına siçsaydin keşke bune terbiyesizlik  ne sanıyor kendini
(12,026 puan) tarafından
İşte kardesimin evi istedigini yaparım diyor
0 oy
(146 puan) tarafından
Terbiyesiz kovsaydin evden  bnim yaşantım sanane 
(12,026 puan) tarafından
Ah kovsam herkese oturuyordum birden ustume yurudu dovdu attı der
(146 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ayağını basması da senin evine karışıp bunu yapması da saygısızlık ve utanmazlık pişkin pişkin diyo bide gah köpek diyip o yastıklarla kovalican
(12,026 puan) tarafından
Ay tovbeler olsun cok guldum gah köpeğe
0 oy
(5,213 puan) tarafından
dünde birine yazdım bugünde sana yazayım normalde karışmam etmem haddim değildir ama şu adamı boşa da sende rahat bi nefes al bizde bacım
(12,026 puan) tarafından
Actım kız davayı
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Ah kuzum eştir adamı sevdiren eştir adamı ezdiren. Neyin çabası seninki başta eşinde iş yok gerisi olurmu 
(12,026 puan) tarafından
Olmuyor işte canım
0 oy
(469 puan) tarafından
Kocandan gorumcen yüzünden mi ayriliyosun ekmegine yağ sürme bence
(12,026 puan) tarafından
Sadece o degil canım evet en buyuk etken o ama sadece o degil.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde curious (1,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 711 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 364 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,085 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,022 cevap

330,423 kullanıcı

...