0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Onunda iki oğlu var bnmde iki oğlum var bana geçen yaz geldiğinde hamileydim oğluna doğsun beraber sünnet ettiririz diyordu bnde tamam yenge diyordum bu yaz geldi sünnet konusu açıldı eşim yenge bu sene değil diğer seneye yapalım bu sene borcum var demiş köyüne gitmişti kimseye dememiş kaynanama fln da dün ettirmiş sünnet şimdi gelecek buraya ne yapayım inanın iki türlü konusmasi sinir etti yani ya haksız miyim 

4 Cevaplar

0 oy
(4,782 puan) tarafından
Sorrrrr niye lafının  sözünün  arkasında  durmadin yenge ben de seni bekliyorumya diye.
(131 puan) tarafından
Hediyemi veririm sorarım da eşimde bozuldu tabi cnki düğün gibi yapacaklardı
-Reklam-
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Boşver beraber ettirseniz ne olacak canım tek yaptır herkesin haberi olsun hediyeler de gelir bol bol
(131 puan) tarafından
Eşimde öyle dedi beraber olsaydı düğün yapacaklardı şimdi mevlüt olur sadece
(1,073 puan) tarafından
Canım düğünü çocuk eğer küçük ise büyünce yaparsınız boşver
(131 puan) tarafından
Onun çocukları biri 6 yaşında diğeri 6 cu sınıfa gidiyor bnmki biri 5 diğeri 11 aylık cnm
(3,546 puan) tarafından
Ama onun cocugun un zamanı gecmiş bile bir sene daha beklese cocuk değil genç olacak artık. 6.sımıf ne demek bacıko. Siz ayrı yapın onlar ayrı yapsın. Allah bir kapı açar düğünde edersin dur bakalım.
0 oy
(17,725 puan) tarafından
Canim hemen önyargili olma belki bor problem oldu ve ettirmek zorunda kaldi. Sende sorarsin hani birlikte yaptiracaktik diye. 
(131 puan) tarafından
Problem olmadı aradı kaynanam buradaki sünnetçi sünnet edilene çeyrek takıyor diye ettirmis
(17,725 puan) tarafından
Yok artik 1 ceyrek icin sözünü unuttuysa ayip tabiki.
0 oy
tarafından
Ben olsam bi sağlık sorunu mu var diye düşünürdüm çünkü bazen öyle olunca hızlıdan sünnet ediliyor 
(131 puan) tarafından
Kız 1 hafta önce buradaydı köydeki sünnet edilene çeyrek veriyomus kimse bilmiyorum da çeyrek veriyo diye ettirmiş
tarafından
O zaman durum farklı yine de soracaksan çeyrek olayını bilmiyomuş gibi sor bi sorunu mu oldu oğlanın gibisinden o zaman bişey diyemez sana

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 643 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 484 göst.
0 oy
2 cevap 239 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 987 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,750 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,167 soru

24,397,322 cevap

349,839 kullanıcı

...