0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,583 puan) tarafından
Geçen hafta post acmistim hatırlayan belki olur aranızda bugün için kuzenimin düğünü var ben geçen hafta eşime gidelim dedim istemedi calisicam dedi ve dünden belli olmuş bugun eşime çalışma yokmuş az önce dedi dedim hadi gidelim daha erken dedim bana diyo düğün sevmiyorum dedim o zaman beni neden salmadin sözde demiş sen git ya böyle bı yabani adam olmaz ya aklı cikti akrabalarım onu yicek diye ama dedim az önce seninde sulalenin düğünü olunca sende tek gidersin giderim diyo sabahtan beri herkes aradı beni bı ben gitmedim herkes orda bide bana diyo sen git ben sap gibi neden gidicem kocam yok yanimdaa ee ne dicem soranlara evde camış gibi yatiyomu dicem millette o kocalar seneye yeğenimin sünneti var dedim oraya gelicekmisin gelirim heralde diyo bide diyo ben gitmezsem senin ne işin var diyo 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sen giyin git , gelmiyorsa gelmesin.

Gidisini onun gidip gitmemesine bağlama

(2,583 puan) tarafından
Tutarmi hiç cimri köpek
tarafından
Bir insan olamadı gitti bunlar , benimkid ben babamın evine gidip geldiğim tarihi yazıyor ona göre hesaplıyor , babamın evine gidecem dedigimde ayın bilmem kaçında gittin fallan gün gittin diye hesaplıyor, ama kendisi 7/24 saat babasının evinde
(2,583 puan) tarafından
Bunlara ne karısı ne çocuğu bide diyolar millettede karı var ya siz bı kere adamları görün o karilardaki sonra bizden karılık bekleyin
tarafından
Kız vallahi bizim gibi eşleri bulmuşlar yatıp kalkıp dua etmeleri gerek, birde zeytinyağı gibi onlar mı üste çıkıyor.
(2,583 puan) tarafından
Hiç artık labali bile olmuyorum iki gündür kışlık yapıyorum hadi idare edelim diyorum bugün diyorum başka kadınlar kocasına acimiyo bile nerde evinde kışlık yapicak bide bana demezmi bütün kadınlar evinde kışlık yapiyo babanın kapisindada hazirmi yiyodun hep diyo evet babalık belki yapmadı ama nankör gelemem yedirme konusunda herşeyimi aldı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Almışlar ellerine bir düdük istedikleri gibi öttürüyorlar yerinde olsam tek giderdim. Benimkinin de seninkinden farkı yok
(2,583 puan) tarafından
Kız inan yakın olsa düğün yeri tek giderdim ama arabayla bile 3 saat
tarafından
Giden kimse yok muydu sana yakın
(2,583 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
(53,834 puan) tarafından
gideydin iste gelemedi diyeydin
(2,583 puan) tarafından
Bebeğim biraz daha büyük olsaydi inanki gidicektim zaten
(53,834 puan) tarafından
ne kadarlik bebegin
(2,583 puan) tarafından
3 aylık
0 oy
tarafından

Giyin süslen git hiçde takma kafana 

(2,583 puan) tarafından
Yakın olsa gidicektim canım
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Sende hazırlan git kendin. Bin otobüse. Bebeğin arabada duran bir bebekse sıkıntı çıkmaz. Otobüse kadar bıraksın bi zahmet. İneceğin zamanda ararsın ordan birileri karşılar yardımcı olur.. belki otobüsle gitme diye vicdana gelir. Yada tek gitmeyeceğini düşündüğü için sen tek git diyordur. 
(2,583 puan) tarafından
Kız yakin olsa vallahi giderdim ama düşün taksiyle bile 3 saat yol bide bebeğimde uslu ama otobuste güvenemem ağlar bişey olur onuda geçtim bana düne kadar gitme diyodu şimdi git diyo madem git dicen neden akşam demedin en azından bı çaresine bakardım
(3,103 puan) tarafından
Resmen sen gitme diye yapıyor. Kolik bir bebek değilse durur bence. Ben olsam cesaret eder giderdim. Mama yiyorsa yanına ılık su ve mama alırsın. Bileti de tek kişilik değil iki kişilik yaparsın pusetiyle gider gelir. Sen cesaret edip bi ayaklan bence belki vazgeçer kendi götürür. Bebeginize düşkünse kesin vazgeçer.
(2,583 puan) tarafından
Yok biliyom ben onu yabani kendisi orası kalabalık olucak ya aklı çıktı orda onunla konusucak akrabalar diye tek bile gitsem yine gelmez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 516 göst.
0 oy
4 cevap 382 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 622 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu