Suan 9 aylık hamıleyim 3 aylık öğrendik direk karı kocalıgı bıraktık öncesinde de cok aktıf degildik bi sogukluk vardı iş yogunlugundan mı artk bılmem bebek süpriz geldı bırbırımıze daha ıyı olduk muhabbetimiz arttı ama karı kocalık olmadı beceremedık sımdıde memlekete aılemın yanına dogum icin geldım kocam evde tek doguma gelcek valla merak edıyorm işini nasl haleldıyor aceba aldatır mı ne yapıyor diye eşime guvenırım real cesaret edemez ama sanal yapıyordur kemalım yapmaz diyenler den olamıycam) her erkek gibi buda yapar bı yerden sonra ıhtıyac benle de hıc paylaşmıyor soguklaşırmıyız aceba iyice cocuktan sonra daha mı cok koparız diye korkuyorm
Yapıyordur diyosun ama hala soğuklaşırmıyız çocuktan sonra diyosun yani yapmışsa kabullencen
Belkide okadar düşkün değildir uckuruna kiz bosver tadını çıkar bu durumun hamileyken illallah gelirdi hamile değilken gene adet felan oluyordum kafam rahattı gebe olunca soluk yoktu
Evet mutalaka yapıyordur. Erkekler yapmazsa kasıklarına ağrı giriyor ve yuruyemecek hale geliyor. Eşimden biliyorum biz lohusayken yaklasmadik haliyle. Benm adam kendini de rahatlatmamis gecenin 3unde kocaman adam aglaya ağlaya uyandı yuruyemedi acile gittik doktor söyledi. 10 günü geçme dedi. Ama bunun için kavga edip tartışma sakın erkekler eşlerinin olmadığı yerde yapmaya mecbur bir bakıma. Bazı hamileliklerde de hormondan kaynaklı isteksizlik olur sende o olmuş ki gaaayet normal doğumdan sonra düzelir sakın korkma. Eşin de çocuğa bir şey olur diye merhametli davranmis. Hepsi bu herşey düzelecek korkma. Lincleyenleri de duyma bile. Hamilesin sen canın nasıl istiyorsa öyle davran sağlıklı doğumlar
1,493,363 soru
24,400,195 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın