0 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
Bu cümleyi  kurmak istemezdim  ama çok sinirliyim sizle paylaşmak istedim teyzemin kızının  nosu silinmiş  kimsin diye mesaj attim aramalarda  gördüm  sen kimsin asıl diye tersledi  Alahalla dedim el olamaz telimde ben sabiha dedim onun adı da sabihaa adi batasıca  neyse silinmiş iste  neden atiyosun ki ben sizin sildiginiz  şeyleri satın alırım sizi paramla satım alırım da Siz para etmezsiniz demis  kan beynime sıçradı eniştemi teyzem aldattı diye köyde  duramayıp şehire taşındı  can yakmak oyle olmaz  dedim siz paranız var ama şeref.kalmamis  dedim benden yaşca cok küçük 16 yaşında  bunu diyen cocuk  yani watsap sildim  numaraları sildim annemi dahi engelledim kimseyi görmek duymak istemiyorum biktim herkesten  tiksindim laf söz bitmedi allah kahretsin  inşaları cok sinirliyim  kusura bakmayin

9 Cevaplar

+1 oy
(2,970 puan) tarafından
Anne i niye sildin??????
(55 puan) tarafından
Sürekli dedikodu  için ariyo  ve ben uzuluyorum
(2,970 puan) tarafından
Silmek yerine tatli dille uyar cnm
(55 puan) tarafından
Onlar oyle insan ki anlamaz parayla satın alacakmis
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Iyide annenin ne sucu var sacmalamissin bence 
(55 puan) tarafından
Annemde her gittigimde  şunu  dediler bunu yaptılar  biktim ariyo iki saat onlar8 anlatiyo
tarafından
Anlatsin ne var bunda 16 yaşında ki cahil cuheylanin lafinimi takiyon
+1 oy
tarafından

Kız anneni niye engelledin sen

0 oy
tarafından
Annen ne alaka ki 
0 oy
(702 puan) tarafından
Biraz sakinles o daha ergen simdi akıl edememistir kimsn yerine keske rehberim sildin di kimsin deseydin belki tartışma olmazdı baska skntlarnz vardir ama 16 yasidna kiz çocuğu akli havada ne dersen tersler ne konussan sacmalar takma bosver sakin ol büyüklük sende kalsn
(55 puan) tarafından
Cnn saten kimsiniz  numaranız silinmiş dedim
(702 puan) tarafından
Boşver takma ergenle ergen olma boyle seyler içinde hemen sildim bitti deme öyle olsaydi simdi herkes herkesi silerdi silsen ne olcak bir bayram bir düğün yada baska nir cemiyet illa denk geliceksin o yuzden sal gitsin
(55 puan) tarafından
Daha  fazla kotu olmamak için cnm insanlar ne ara bu hale geldi anlamiyorum o kadar üzülüyorum  ki h8c biri iyiligin  zerresini hak etmiyor
(702 puan) tarafından
Etmiyor lar ama yapacak bişey yok herkes kendine yakisani yapar
0 oy
tarafından
16 yaşında bir çocuğa bunu söyleyerek canını yakmışsın keşke demeseydin belki babası annesini aldattığı için bu kadar hırçın. Keşke demeseydin bişey. Ayrıca annen ne yaptı ki?
(55 puan) tarafından
O çocuk beni parayla satın alıyormuş ama
tarafından
O öyle dedi diye öyle mi oldu bacım bi sakin ol, daha ergenlikten çıkamamış o. Babası annesini aldattı diye nasıl hissediyordur bir düşün. Ayrıca çocuğun ne suçu var şeref babada yok belli ki.
0 oy
(704 puan) tarafından
Anneni engellemen çok saçma olmuş annen akraban değil canın, kanın, asla hakkını ödeyemeyeceğin kişi. Sende bir annesin sonuçta. 

Sakinleşmeye çalış canım. 

Ayrıca tanımadığın numaraya niye sen kimsin diyosun ki ekle whatsaptan bak kim olduğuna sonra yazarsin numaraniz kayıtlı değil kimsiniz diye 
0 oy
(54,104 puan) tarafından
sildigin seyi satin alirim demiste sildigin kisi kendisi kendisini satin alacak demekki ergen iste ne diye sinirleniyosun ki bu kadar
(55 puan) tarafından
Terbiyesiz yani  abla bile  demiyo
0 oy
tarafından
Tatlım sen gotune daha don alamiyon babanın parasıyla hava mi atiyon ergenus seni deseydin tersleyip ağzına scacaktin 
(55 puan) tarafından
Demedim ben yine uslubumu  korudum ama o siz gibi değiliz biz biz parayla alırız sizi  fakan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 673 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Zeynepzeynep (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 990 göst.
11 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 400 göst.