0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biraz tuhaf belki ama cidden bu çoktandır böyle eşim nöbete gittiğinde kızımla ikimiz tek çok güzel vakit geçiriyoruz uykusunu uyur yemeğini yer ama babası evde olduğu gün sürekli huysuz zorla uyutmaya çalışıyorum resmen dün çok yordu beni hep ağladı ama bugün yok mesela erkenden uyudu ve gün içinde de çok güzel uyudu eşimle kötü değiliz arada bir tartışmalar oluyor ama ciddi şeyler değil acaba bu yüzden mi hani huzursuz anlıyor mu şuan 1 yaşında ama daha bir kaç ay önce bile böyleydi eşimde öyle ilgilenir kızımızla hani ne olabilir sizce ya

7 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından

• Babalara naz yapıyorlar :D benim oğlum da öyle .
tarafından
Kız neyi nazını yapıyorlar vala resmen çocuk böyle olduğunda kavga ediyoruz çünkü ben artık şaşırıyorum baba yokken gayet iyi baba varken huzursuz deli oluyorum
(607 puan) tarafından
Ya işte daha fazla ilgi görmek isterken çocuklarda şaşıyor. Babadan ilgi istiyor
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Babası ile oynamak için uyumuyordur belki
tarafından
Ya babası da öyle onunla çok oynayan biri değil nöbetten geliyor akşama kadar uyuyor düşündümde acaba her sabah gittiği için kızım uyumak mi istemiyor hani sabah kalktiginda baba yok ya ne bilim her şeyi anlıyorlar biliyordur uyusa babasının sabah olmadığını
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Bebekler babalarini görünce nazlanir simarirlar. Benim kizimda oyle
tarafından
Vala bilmiyorum ki babası da öyle çok ilgilenen biri değil hani
0 oy
(852 puan) tarafından
Aynıı benim kizimm
tarafından
Vala mı ya baba yokken gayet iyi dimi
(852 puan) tarafından
Ayenn canm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Özleyip daha çok dikkat çekmek için yapıyordur daha fazla ilgi bekliyordur babasından. Benimki dün babasını görmeden uyudu işten geç geldi diye bu akşam da görmeden uyucaktı yine geç geldi. Eşim gelir gelmez hemen kapı sesine kalktı ve ağlamaya başladı huzursuzlandı biraz babasıyla oynayınca sakinleşti öyle uyudu. Bence sizinki de daha çok ilgi bekliyo babadan
tarafından
Bunu çok doğru dedin gerçekten çünkü ilgilenmiyor hep kızim beni istiyor afedersin lavaboya gitsem arkamdan ağlıyor eşime diyorum iki dk yanında otur diyor kanepeye uzanıyorum yanında ağlıyor iyide yanında oturmazsan ağlar işte ilgindesen fazla yok ve sanki uyursa babasınin sabah gidip ertesi gün döneceğini biliyor uyumuyor ya babasının nöbette olduğu gece uyuyor biliyor sabah geleceğini keşke biraz ilgilense kızımda yorulur mutlu olur uyur bu sabah kapı sesini duydu babasının gittiğini anladı uyandı kapıya gitti baya ağladı. Daha da uyumadı
0 oy
tarafından

Bilemedim ki:ermm:

tarafından
Ben az çok anlamaya başladım yorumlardan da belli yani kızım biraz ilgi istiyor sanki ya çünkü pek ilgilenmiyor uyku hastası nöbette oluyor ama 20 gün izinliyken bile sürekli uyudu nefret ediyorum böyle kendinden geçip uyumasindan ya
tarafından
Yazık kız çok yoruluyo demekki
tarafından
Kız yoruadigi günleri biliyorum ya uykuya çok düşkün adamı üniversiteden beri tanıyorum sabah kahvaltiya beklerdim yurtta kalırdım binalar farklı bahçe ve yemekhane aynıydı uyandırana kadar neler çekerdim
tarafından
Ya ne güzel aslında üniversite de tanımak falan dimi
tarafından
Yani güzelde iste taa ozamandan bu zamana kadar tanışmak da pek saygı sevgi bırakmıyor insanda her şeyi yaşamışız zamanında ya eşimle sonradan tanışıp hemen evlenseydim keşke diyorum çünkü zamanında hep mutluyduk birbirimizi görünce heyecanlanır dik falan ama vala evlendigimiz ilk günler bile kavga ediyorduk küçük seylerden çünkü yabancılık yok heyecan yok bir şey yok sadece aynı evde yaşamaya başladık okadar
0 oy
(392 puan) tarafından
Offf aynı skintinin tam tersi bende var kızımda bana babası gelene kadar eziyet ediyor yavrum evde tek ses arıyor babasını görünce ağlayan huysuz çocuk gidiyor yerine baaska biri geliyor benim kiizimda 1 yaşında bu arada :) 
tarafından
Hahaha. Senin fenaymis babaya şikayet etsen adam diyecek akıllı benim kızım hani ne yaramazligi var falan gelse inandır işte:))

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,381 göst.
0 oy
10 cevap 638 göst.
0 oy
6 cevap 185 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 407 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busra. Esen12 (4,061 puan) tarafından soruldu

Kategoriler