0 oy
983 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sürekli sakız çiğniyorum ve sürekli afedersiniz geğiriyorum :D artık öyle bı alışkanlık yapmış ki anlatamam ağzım boş kaldığı zaman kendimii tuhaf hissediyorum :D evdekiler bıktı benden vallaha :D birde evde kimse yokken patlata patlata çiğniyorum nasıl hoşuma gidiyor o ses anlatamam :D

29 Cevaplar

0 oy
(12,998 puan) tarafından

Cak Cak sakız çiğnerken bu postu okumam :Dsürekli ağzımda da bağımlı oldum resmen 

tarafından
Aynısı bende var :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır cnn en fazla 30 dk ciğerim sonra ağzım yoruluyor 
tarafından
Yok ya bende alışkanlık olmuş sanırım
0 oy
(14,210 puan) tarafından
En son ne zaman sakız çiğnedim hatırlamıyorum hiç sevmem :D
tarafından
Allahım bende sevmesemm keşke zhshshsh
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Geğirmek bana göre osrmaktan daha ayıp bişi... Sakız çiğnerim ama sessiz şekilde. 
tarafından
Haklısın bacim ama elimde değil kiii
(3,546 puan) tarafından
Kız kardeşim de senin gibi ama sanırım o senden daha fenadır. O bilerek gaaaaak ettirir. Ay kız önümde sıç ama şu hareketi yapma derim. Hiç umursamaz. :D birde o ortam falan dinlemez her yerde yapar adına da özgürlük der.. Deli kız.
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Uzun zamandır çiğnemem sakız dişlerden dolayı keşke çiğneye bilsem ah canm çekti çakgudu çakgudu :))
tarafından
Ahh nasıl güzel bir bilsen dhdhddhb
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sakızdan da çiğneyenden de nefret ediyorum otomatikman. Görmeye bile tahammülüm yok sakız çiğneyen insanı, karşımda sakız çiğneyen var diye gideceğim yere varmadan otobüsten inip başka otobüse binmişliğim var o derece nefret ediyorum 
tarafından
Çok haklısın bazı insanların takintiligi var
0 oy
(702 puan) tarafından
Aynı ben wsim varkende yapyom haa diyom sinir oluyon soylemiyon bazende twkken catir cutur ediyom sinra melekler rahatsız oluyor diye swy yapiyom gegirme de var surekli gak guk nuyey böyle harbiden:)
tarafından
Aaa bunu bilmiyordum vallaha
0 oy
(3,281 puan) tarafından
En son sakız çiğnerken dolgum çıktı sakıza yapıştı daha sakız çiğnemem
tarafından
İnşallah benimkide çıkmaz dhshsh
0 oy
(11,332 puan) tarafından
Sakız çok severim bi gün bulamadım evde iki çocukla sadece almak için gittim ama eşim hiç sevmez 
tarafından
Vallaha benimkide nefrett eder

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,304 göst.
0 oy
10 cevap 785 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 874 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy