0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Arkadaşlar araba almayı düşünüyoruz bı kaç tane evde yarim ve çeyrek altın var sizce bozdurmak için tam zamanini altın fiyatları zam geldimi piyaseyi pek bilmiyorum da bozdurayimmi

10 Cevaplar

0 oy
(14,957 puan) tarafından
Şuan düştü diye biliyorum 
(439 puan) tarafından
Hadi ya :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lan sakin altin yerlerde vallaha paran varsa altin yap yukselince bozar alirsin arabani
(439 puan) tarafından
Araba fiyatları da pahalasiyor ama kuzum altın yükselince bildiğim kadarıyla
tarafından
Valla kuzu altinlarini aldigin fiyata bile bozdurabilirsin bu dususle haberin ola
(439 puan) tarafından
1000 TL ye almıştım yarımi şuanda 1560 olmuş kuzum ama tabi 1 sene oldu
0 oy
tarafından
Ben mecbur bozdurdum arabayı sattik üstüne beş bin lira da kredi çektik öyle aldik
(439 puan) tarafından
Yarım falan mı bozdun öyle ise ne kadara bozdular
tarafından
Bir tane çeyrek aldık canım .ama biz 1 ay oluyor galiba alalı şuan altın düşük eşim diyor iyiki bozdurmusuz. İki bilezik bir kolye bir de çeyrek .
0 oy
(545 puan) tarafından
Şuan düştü altın bizde yeni aldık araba bir miktar kredi cektik eksik kalan kısmını şuan arabalar da baya uçuk fiyat canım 
(439 puan) tarafından
İnşallah ödersiniz hayırlısıyla kuzum
(545 puan) tarafından
İnşallah canım benim sağolasın
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Şu an altın düşük canm eğer bozdurup tamamen arabanın parasını cikarcaksiniz bozdurun yok yine eksik kalıyor borç yapicaz diyorsanız hepsini borc yapin
(439 puan) tarafından
Araba tamamen çıkmıyor kuzum borç da olucak ve araba eski model düşündüğümüz için guvenemedim vazgeçtik bizde bende evde 3.500 birikimim var 2 yarım almayı düşünüyorum sence nasıl olur
(3,454 puan) tarafından
Altın al kuzum inşallah fiyatı yükselir bı ara 540 a çıktı şu an 480-490 arası gidiyor bide altına yatırım yapıyoruz ama iki yarım alma istersen cumhuriyet al
(439 puan) tarafından
Aynı olmuyor mu yarım veya cumhuriyet artışı ile
(3,454 puan) tarafından
Satış için dedim ben cnm
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bende bütün düğün takılarımı saklıyordum arabayıda çok istiyordum herkes deli desede hepsini bozdurup sıfır araba aldım çok şükür birazda ekledik üstüne ama şuan baya düştü altın
(439 puan) tarafından
Ozaman evde 3.500 birikimim var onunla 2 yarım alıp Yatırım yapsam kârlı olurmuyum acaba
0 oy
(5,669 puan) tarafından
Arabayı sen de kullanacaksan ve kasko yaptoracaksanız altınlarını sat derim. 
0 oy
tarafından
Altın şuan düştü bozmak mantıklı değil ama alacağınız araba altın bozmaya değer bir arabaysa boz canım. Çünkü araba fiyatları da efsane yükseldi pek düşecek gibi değil
(439 puan) tarafından
Alacağımız araba eski model olucak kuzum güvenemiyorum almiycaz sanırım ama evde 3.500 birikim var iki yarım almalimiyim acaba yatırım için
tarafından
Eğer yakın zamanda bozmayacaksan al tabi canım
0 oy
(146 puan) tarafından
Şuan düştü cnm bozdurma şimdi biraz bekle 
(439 puan) tarafından
Evde 3.500 miktar para var iki yarım alsam yatırım daha mı iyi acaba
(146 puan) tarafından
Vala cnm 20 gün önceki gibi kalkarsa en 200 lira karın olur
(146 puan) tarafından
Bnde kalkmasını bekliyorum ev alacam Allah kısmet ederse
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Altin düştü bizde araba almak istiyoruz Allah kismet ederse birikimi altın olarak yapmıştık ama simdi zamni degil beklemelisin.
(439 puan) tarafından
Canım altın yükselince araba fiyatları da yükselmiyor mu
(1,022 puan) tarafından
Dolar etkiliyor diye biliyorum dolar herseyi etkiliyor gerçi.. takip etmek lazm altın gecenlerde 530 civariydi simdi 480 civarı tekrar 530lara çıkınca bozdurmayi düşünüyoruz biz.

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,894 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 974 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 421 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...