0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (850 puan) tarafından
Aklıma durup dururken yine kayınvalidemin bana karşı cimriligi geldi.  Farklı şehirlerde oturuyoruz 1 2 ay öncesinde onlarda kaldık sabah kahvaltı edicez her zamn klasik yumurta haşlar. Zaten pek çeşit bilmez öyle kahvaltılık tatlı tuzlu pasta börek falan neyse Ben yanındayım yardım ediyim diye oğluna sesleniyo oğlum sucuk yicen mi kizartiyim mi diye o da hayır diyo ve yapmıyor. Ben ordayken bana revani yaptırır kurabiye yaptırır ve birer dilim bazen koyar bazen hiç vermez. Geçen hafta gene ordayız kocasına muz aldırmış. Bana yarım uzatiyo al kızım yarısını ben yedim bunuda sen ye diyo. Allah'ım kafama takmiyim diyorum şu an hamileyim sanırım ondan da sinirlerim bozuluyo ona karşı ve bu kadın yarın benim evime gezmeye gelcek 

14 Cevaplar

0 oy
(1,261 puan) tarafından
Sende ona yarım tabak ver ;)
(850 puan) tarafından
Ha bide şeyi unutmuşum ordayken ben eşim babam kayinvalidem akşam oturuyoz mutfakta 3 tabak hazırlamış ben mutfağa gidiyorum tabagi getireyim diye sen yemicen mi diyo bana zaten bana tabak hazırlamamişsin ki sen
tarafından
Sen kendine koy hesabı yapıyo ben olsam revani mi yaptım tabağıma doldurur yerim sormam ki
(1,261 puan) tarafından
Allah'ım deli oluyorum artık bu kaynanalrin yaptıklarına cidden çok merwk ediyorum bazen insan neden böyle kötü olabilir. Acaba biz mi çok günahlarını aliyoruz bizde mi sorun var bunların hepsi mi kötü. Sanki kendileri gelin olmadı neden bu şekilde davraniyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,225 puan) tarafından
sana revani vs kurabiye bir şeyler yaptırıyor bence cimri değil 

sana karşı bi şeyi var bence 
0 oy
(704 puan) tarafından
Gözümde canlandı herşey :) 

Eşinin hatrı için sabret kuzum ne diyeyim
0 oy
(3,172 puan) tarafından
İdare et geç uzakmışsınız zaten değmez canını sıkmaya
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Bende senin gibi bu ve benzeri olaylari kafama takardim su an bu takintilarim ve baska sorunlar icin ilac aldim bu tarz olaylara hic canimi sikmiyorum Allaha sukur artik kafam cok rahat...

Ama sen hamileymissin alamazsin da insallah kafaya takmazsin..
(594 puan) tarafından
O ilactan banada lazim kutu kutu hangi doktora gittin canim
(2,290 puan) tarafından
Psikiyatr ye gittim cnm ilacın adi da misol..
cok rahatladim allaha sukur mahvoluyodum surekli esimle tartisiyodum huzur geldi valla.
Ama sen emzirme hamilelik kullanamazsin heralde..
O dönemde bende kullanamadim cunku zor gecti biraz maalesef
(594 puan) tarafından
Simdi emziriyorum ama kesince bende psikiyatriye gitmryi dusunuyorum cunku surekli mutsuzum ya surekli herseyi takiyorum uzuluyorum belki oyle mutlu olmayi basaririm asik suratli oldum ciktim
(2,290 puan) tarafından
Bende öyleydim simdi öyle degilim şükür
0 oy
tarafından
Bacım onun sanırım huyu o yani kötülükten yaptığını sanmam
tarafından
Katılıyorum sana
0 oy
tarafından
Pek gitme taraftarı olma sende canım eşin için katlan kız benim kaynanammı çok iyi sizinkiler mi kötü anlamadım hamileyim doldurur evimi zorla yedirir hatta sen yedikçe içime ılık ılık gider der ben doyuyom der 
0 oy
tarafından
Genel olarak mı cimri yoksa sadece sana mı cimri 
0 oy
(7,222 puan) tarafından
Kadın sana takmış kafayı cimri falan değil seni birşeye layık görmüyo o kadar sende ona aynısını yap anlasın hatasını 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ayyy deli karı bunlar hep aynı canm benim kide 16 haftalık hamileyim eşi muz almiş ben mutfaktayım şalvarın arasına koymuş gelmiş ben görmeden dolaba atacakmiş ama dolap dolu oldugundan atamadı bende gördüm sonra bana bitane verdi al ye dıe sanki görsem hepsini yıycem benim evime gelince önüne doldurmuş gelmiş meyveleri hiç sevmem
0 oy
tarafından
Canım sen onlara gittiğinde ne bulsan ye

O vermez belli
0 oy
tarafından

Geçenlerde kızım cok istedi diye dışarıdan misir aldı gözü kesmedi hepsini vermeye yarısını alip oğluna verdi yemin ederim oğlu yemedi artik küfür edecekti annesine istemiyorum demekten aldi çantasına koydu karı. kendi torununa bunu yapan el kizina ne yapar sen düşün artık :D

0 oy
(60 puan) tarafından
Kız benimkide eve yiyekleri alır bbunlar benim dokunma der Birlik oturuyoruz bi dokunsam laf edee hemn bitirdin herşeyimi diye inadına bitiriyom bende jsjsjsjsj:):):)
0 oy
(546 puan) tarafından
Benimki de 4 kisiyiz 3 yumurta haslar :) kendileri yer ben bakarim :)
tarafından
Ayy çok kötü bir durum sende yap ye
(546 puan) tarafından
Aman eksik kalsin.evinde layik gormuyosa ne tenezzul edicem.esime soyledim ilk hesaplayamamistir falan dedi.ikinci olunca supheye dustu.ucuncu olunca emin oldu.boyle boyle sogudu annesinden.kendi ayaklarina sıkıyorlar aslında boyle kaynanalar bosver :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 524 göst.
21 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kubra reisert (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,347 soru

24,400,026 cevap

350,055 kullanıcı

...