0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allahım ne olur bitsin bu savaşlar bu nasıl bir vicdansızlik bu nasıl bir şey. Bu bebeğin suçu ne Allah aşkına mülteci falan diyoruz ama bari bu bebekleri anneleri alsınlar ses etmesin kimse bu sabilere. Şimdi soruyorum bilinçsiz bir anne babadan doğmuş bir bebeğe, sırf annesi babası bilinçsiz diye dünyaya gelmiş bir melekten bahsediyorum soyu sopu dini dili ırkı ne olursa olsun bir melek şuuru yok bilinci yok. hangi elini vicdanına koyan insan sınırdan almayın der. Şu bebeğe yapılana bakın daha minicik garibimin hiç bir şeyden haberi yok bari kadınları çocukları alsınlar erkekleri bıraksınlar bu bebeğin hiç bir suçu olamaz bunun Müslümanlıkta bile yeri yok bu yapılana Allah cc melekleri bile lanet yağdırır. Altında yazılan yazıya çeviriden bakın lütfen. Kendimi o annenin yerine koydum, bebeğimi o bebeğin yerine koydum belkide hiç bir zaman göremeyecek nerde nasıl olduğunu bilmeyecek. Allahım tüm evlatlarımızı peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine annelerine bağışlasın. İçim param parça.

https://vm.tiktok.com/ZSJ7Yka9A/

1 cevap

0 oy
tarafından
Sorma bacım kaç gündür üzüntüden helak oldum ben hamileyim bir de bebeğim kız bunu düşündükçe daha da parçalanıyor içim ya :(
tarafından
Hiç söyleme helak oldum resmen durup durup düşünüyorum kim bilir nerde bebek karnı tok mu ağlıyor mu annesini arıyor mu alma demek kolay bacım da yürek dayanmıyor nasıl alma bebeği bulsam kendim alır bakarım benim yemeğim o bebek için pişmiyor merhametli insan olmak önemli
tarafından
Aynn öyle valla :( üzüntüden ölüyorum resmen ya :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 379 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 664 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 393 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,952 soru

24,161,971 cevap

335,434 kullanıcı

...