0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,058 puan) tarafından
Kızlar ben aşure yapcam ilk defa ve kendim yapmak istiyorum heves ettim taa gecen seneden istiyorum yapmak

Kaynaanm dedi bizde yapalim beraber e ben yapmis olmuyorum sonra yapsak sıcak dagitmak gerek 6 km uzak evlerimiz nasil getirecem bidaha burda dagitacam istemiyorum ve bunu ona nasil iyi bi şekilde izah edebilirim kendim yapacagimi 

Direk kendim yapmak istiyorum falanmi diyim

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Heves ettiğini kendi kendin yapacağını söyle anlayışli biriyse zaten anlar degilsede salla gitsin 
(1,058 puan) tarafından
Aslında anlayışlı biridir tam kestiremiyorum
tarafından
O zaman anlayışla karşılar seni dert etme canım Allah şimdiden kabul etsin
-Reklam-
0 oy
(163,551 puan) tarafından
aynen direk herkex kendi evinde yapsin de
(1,058 puan) tarafından
Aynen heves ettim derim
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Evinde yap dağıt haber vermeden birgün daha sonra kaynananda da yaparsınız olur biter ben yaptım dağıttım dersin 
0 oy
(100 puan) tarafından
Burada yazdığınız şekilde ifade etmek zor olmamalı 
0 oy
tarafından
Artık kendim ogrenmek yeteneğimi ölçmek istiyorum de djjsjs
0 oy
(173 puan) tarafından
Söyle yapın bence hem sizin hem kayonvalidenizin gönlü olmış olur önce orada yapın sonra kendi evinizdede kaynatın böylelikle kimsenin gönlü kalmaz . 2 evdede aşure kaynamış olud Allah kabıl etsin :)
0 oy
(937 puan) tarafından
Bı onda yapın bide sizde yapın anne bir günde bende yapalım bende çevreme dagitayim desen hoşuna bile gider bence 
0 oy
tarafından

Hiç sıkıntıya girme önce git onunla yap ertesi gün evde kendin yaparsın. Uygulamalı öğrenmiş olursun hem:)

0 oy
tarafından

Kalbini kırmadan söyle bence

0 oy
tarafından
Anne geçen yıldan heves ettim biraz yapıp dağıtacam de bunda bir şey yokki yanlış anlıcak bizdede kayın validem var kaynımın küçük kızıyla burda halılara etti koltuklarıma tak etti dedim gidicek şimdi kğsmeyin de dedim 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Anne aşure bereket için yapılıyor ya bende kendi evimse yapıp dağıtmaya heves ettim de bugün kendimde yapıyım yarın sa sana gelir yapar dağıtırız de. 
(1,058 puan) tarafından
A bak oda dkğru her evde ayro bereketi olur aynen bunuds diyim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 273 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 561 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 789 göst.
0 oy
45 cevap 1,353 göst.
7 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,295 cevap

336,074 kullanıcı

...