0 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Kızlar çocuğum pazartesinden beri hasta balgam ciğerlere inmiş dedi doktor ilaçlarını havasını veriyorum ama az önce balgam kusmaya başladı bu normal mi neden böyle olur başına gelen varmı

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay benm kizimda öyle balgam ciğerlerine inmişti. Balgamı kustu bir gün boyunca sonra anında iyileşti. İnşallah senin kız da hemen iyileşir. Korkma çok iyi balgam kusması iyi bakmışsın kuzuna. bak atıyo balgami
tarafından
Ay rabbim sifaciniz olsunn sebep neymiş peki ya ne olmuş kuzuya :(
(1,543 puan) tarafından
Sebebini bilmiyorum ya halen kusuyor ama çocuk hiçbirşey yemiyor
tarafından
Aaa ne kadar zaman oldu tövbe yarabbim ya Allah safi ismi ile şifa versin. kim bilir ne kadar korktun :(
(1,543 puan) tarafından
Kafam allak bullak doktora gidiyorum çare yok bende evde geçmesini bekliyorum rabbim şafi dır şifasını verir inşallah biran önce
tarafından
İnşallah inşallah :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

İyidir balgamı atması rahatlar biraz

(1,543 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Hava işe yaramış demek ki balgamı atıyor. Kusma yoluyla atabilirler bebekler zaten. 
(1,543 puan) tarafından
Ay iyi bari çok korktum
0 oy
(12,994 puan) tarafından
İlaçla atıyor olan iyi bişi aslında

Bu arada pazartesi günü bende kızımj götürdüm onada ciğerlere inmiş dedi ilaç içmediği için iğne ve Bi çeşit şurup verdi balgamı atsın diye   size hangi ilaçları verdi ismi nedir acaba 
(1,543 puan) tarafından
Bizim pazar gece ateşlendi öyle götürdük acil doktoru kafasına göre biseyler yazdı canım ilaç ama almadım ben reçeteyi hemen sabahına çocuk doktoru sırası bulduk hemen hava verdirdi çocuğa sonra eve hava makinası aldık düzenli kullanıyoruz ben sana şimdi resimleri atıyorum tüm ilaçların
(1,543 puan) tarafından
Enflüvir  klamer iki antibiyotik ve ventosal hava makinasına koyduğum ilaç
0 oy
(201 puan) tarafından
İstersen acile götür canım kıyamam ona ya 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
İlaçlardan dolayı balgamı atıyor korkma canım iyi birşey 
0 oy
tarafından
Balgam dışarı atıyor canım korkacak bişey yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 263 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 845 göst.

Kategoriler

1,474,862 soru

24,146,131 cevap

334,665 kullanıcı

...