0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 14 aylık ve baya öksürüyor doktorada götürdük şurup da kullanıyoruz ama göğsünde bi hırıltı var sürekli tekrarlıyor bi zaman sonra komsum göğsüne zeytinyağı şurup mendille kapatmamı söyledi bi gece sırtına bi gece önüne sur kapat dedi sizce ise yararmı bu tarz durumlarda ne yapiyosunuz nasil geçiricez helak oldu yavrum öksürmekten balgami çok fazla 

7 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Günlük sakız uygula 5 gün boyunca  hemen atlatır ilaçlara maruz bırakma ben oğlumda yaptım elhamdülillah çabuk atlattı
(119 puan) tarafından
Onu nasıl yapıcaz canim saol cevabın icin
(5,328 puan) tarafından
Aktardan  100 gram al kuxum evde işe yaramayan bir tencereye 1 yemek kaşığı yaplı kağıt ile birlilte koy üzerinede kapak olucak şekilde pamuğu koy altı kısık bir şekilde sakızın erimesini bekle eridikçe duman çıkıp pamuğu şişirecek tam eridikten sonra  pamuğu al oğlunun gögsüne koy sıkı bir atletle dursun sabaha ladar 5 gün tekrarla  ve yanına ceviz zarı çayı yap  şifa bulur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pekmez falan içmiyor mu biraz iyi gelir . Yada tereyağını ısıtp içine pekmez katip sıcak sıcak yerse oda iyi gelir . 

Birde bitkisel şurup vardı o bizim öksürüğü hemen kesmişti 
(119 puan) tarafından
Ya o kadar istahsızlaşti yemek bile yediremiyorum şurupları zorla iciriyorum elimde yedirmek icin bisey görsun nasil kaçıyor bi görsen kilo verdi zaten kilosu gayet iyidi ama yemiyor
tarafından
Kuzum benim ya bizim bile bi yerimiz acısa iştahımiz kesiliyo çocuklar ne yapsın.
0 oy
(2,540 puan) tarafından

image

dene bi gecmis olsun

0 oy
(4,088 puan) tarafından
O balgamı atması gerekiyor ya benim kızıma buhar makinası yaramıştı ilaç koymadık sadece soğuk su koy dedi doktor onu verdikçe balgamını attı 
(119 puan) tarafından
Aynen canım dün kustu biraz oyle attı ama birazda şuruplar öksürüyor sanırım kabartması icin
0 oy
tarafından

Doktor niye buhar vermedi kii geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallah

(119 puan) tarafından
Ilkinde hastaneye götürdük buhar vericek kadar bisey yok dedi simdi tekrar tekrarladı özel doktora götürdük oda şurup verdi iki tane
0 oy
(398 puan) tarafından
canım bende sarımsağı ezip zeytinyağında beklettim 2 saat kadar burda bi arkadaşta okudum sonra ayak altlarına sürdüm çorapla yatırdım inşallah iyi gelir deneyenlere iyi gelmiş baya
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım bu ara çok yaygın balgam olayı bende bir haftadır uğraşıyorum doktora gitmedi isen mutlaka git hava veriyorlar çocuğa iyi geliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
0 oy
5 cevap 446 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 270 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler