0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar ayağının altına sarımsaklı yağ sürdüm öksürüğü kesilsin diyee baya öksürüyor çünkü bişey olmaz dimi ya ne biliyim ilk yapıyorum ya

5 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından
Dün ikbal paylaşmıştı onu mu yaptin inşaallah bisey olmaz tam tersi faydası olur ALLAH şifa versin 
(398 puan) tarafından
evet canım komşumuzda demişti hakiki yağım yoktu aldırdım eşime yaptım sürdüm çorabını da giydirdim Allahıma emanet
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Sarımsaklı yağı bilmiyorum canım ama yanına soğan koyanlar varmış hiç denemedim yalnız benim kızda alerjiden çok öksürüyor bazı geceler ara ara daha yeni gene öksürüğü tuttu prospan şurup verdim kesildi hemen
(398 puan) tarafından
prospan daha çok öksürttü sanki ya benimkini hiç kesmedi daha da arttırdı veriyorum onuda ama işte bunu da duymuştum komşumdan bir arkadaşta burda yazınca deniyim dedim
(3,102 puan) tarafından
Canım bal ile zencefil denedinmi hiç doktor prospan vermeden önce ben öyle yapıyordum balla zencefil karıştırıp yediriyorum ama tabi 1 yaş altiysa bal olmaz bide bu doğal kokulu yağlar varya bı ara doktor hangisiydi hatırlamıyorum bulunduğunuz odaya koyun demişti onada bı bak istersen netten
(398 puan) tarafından
bal zencefil ağzına sürmüyor hiç canım ilaç içiyor seve seve ama bunu yapınca içmiyor kokusundan sanırım bide tereyağ ve pekmez denedim sabah akşam veriyorum etki görmüyorum hiç
(3,102 puan) tarafından
Balgamlimi canım öksürüğü ıhlamur falan icmezmi az bişey ya biz bile öksürüğe dayanamiyoruz yazık yavrucak nasıl dayansin balgam varsa atamiyordur onu o oksurtuyordur belki
(398 puan) tarafından
aşırı gürültülü öksürüyor balgamlı mı onu bile anlayamıyorum ya gülerken sesi hırıltılı kalın gülüyor dolu dolu gülüyor yani bu iyi gelirse inşalllah
(3,102 puan) tarafından
Sırtına elini koy veya kulağını daya bı hırıltılı ses geliyormu canım
0 oy
tarafından

İnşaallah şifa olur yavruna

(398 puan) tarafından
inşallah canım sarımsak bizim evde yenmiyor eşim hiç sevmiyor eve dahi almayız ama bebeğimin öksürüğünü kessin de kebapçı gibi kokmaya razıyım artık
tarafından
Kız tüketin sarımsak çok faydalı sırf kokuyo diye yememezlik yapmayın hele bazı yemeklere öyle güzel tad ve aroma veriyoki sarımsaksız olmaz
0 oy
tarafından
Faydasını görürsün inşaAllah. Hep olumlu yazılar gördüm sarımsaklı yağ konusunda. Size de şifa olur inşaAllah 
0 oy
tarafından
Ben kızıma denedim akıntısı var diye, öncekilerde gece nefes alamayıp uyanirdi bu defa hiç öyle birşey yaşamadık. Denk mi geldi faydası mi oldu bilemiyorum. Yalnız sarımsağı değil de sadece yağı sürecekmissin, ben bilmiyordum hepsini sürmüştum. Allah'tan tahriş olmadı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cennet kokulum (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,170 soru

24,135,517 cevap

334,276 kullanıcı

...