0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

Çook çaresizim gerçekten artık ne psikoloji kaldı ne sosyal yaşam. O kadar iştahsız ki biberonu görünce ağlıyor ek gıda zaten ağzına sürmüyor. Bitkisel birşey varsa kullanıp gerçekten fayda gördüğünüz duacınız olurum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık şuan 
(158 puan) tarafından
11 aylık
tarafından
Aç karna pekmez icirsene. Şurup icirir gibi belki iştahı açılır yedikleri yarar.. bende kızım içmek istemeyince nasıl surup iciriyorsam o şekil icirdim ama düzeldi şükür
(158 puan) tarafından
O iki dudağı asla açılmıyor ağzına istemeden birşey sokunca dayak yemiş gibi ağlıyor çok denedim pekmezi ama inşallah bir daha deneyeyim işe yarar
tarafından
Ondan öyle dedim ya canım şurup içirmek isteyince de öyle yapıyorlar. Zorla icir. Onun dışında dönemsel biseyse kendini yıpratma
(158 puan) tarafından
5. Aydan sonra herşey alt üst oldu 6 aydır böyleyiz ben bittim tükendim inşallah işe yarar
tarafından
Bilmiyorum ki canım niye böyle oluyor ya. Bol çeşitli şeyler ver bırak önüne git ağzına tikistirma. Uzaktan izle onu kendi kendine dönüp bakmasını tatmasini sağla. Ben kızıma yedirmeye çalışsam kabul etmez baştan beri ama kendisine birakinca  yemeye başlamıştı. Düzeninizi tamamen değiştir 6 aydır yemiyorsa bı sorun var duzeninizde. Her öğün sadece bir şey bırak önüne. Sonra git tepesinde bile bekleme. Ha bi de kızımda şey çok etkili oldu ben onunla yiyince hoşuna gidiyor. Tek başına iştahsız oluyor ama ben eşlik ediyorum o kendi tabağını yiyor ben kendi tabagimi ama aynı yemehi farklı bişey değil yoksa benimkini yemek ister. Öyle öyle daha iyi hale geldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nutrigen doğal üzüm ekstresi al eczaneden canım ve aç karna zorla bal veriyorsan 1 kaşık bal ver iştahını acar
(158 puan) tarafından
Daha 11 aylık başlamadık ama Bi bakayım dediğinize çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim şifa olsun insallah
(158 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Soguk sıkım karadut özü ve hurma özü aç karnına sabah akşam 1 er kaşık ver. Soguk sıkım olması önemli 
(158 puan) tarafından
Nerede bulabilirim
(25,181 puan) tarafından
Ben aktardan alıyorum ancora ve botalife marka
(158 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağol yarın ilk iş bakıcam
(25,181 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,150 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 322 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 989 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 521 göst.

Kategoriler

1,473,885 soru

24,131,055 cevap

334,047 kullanıcı

...