0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

Çok şükür siparişlerim bitti oğlum doğmadan bitirmek istedim doğunca yapamam diye :) 14 tane sipariş  vardı sonuncu olarak sırada bekliyorlar ama yapamam daha valla yeter dimi hanımlar daha sonra oğlum biraz büyüyünce yaparım gene inşallah şuan 36 haftalığız dinlenelim biraz

image

16 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş 
(91 puan) tarafından
Sağol cnm cok teşekkür ediyorum:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah ellerine sağlık canım hepsi harika
(91 puan) tarafından
Cok teşekkkür ediyorum canım benim:)
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Maşallah canım eline emeğine sağlık bende çok heves ediyorum ama öğrenemedim ya ablamda yapıp satıyor böyle 
(91 puan) tarafından
Videolarda pek anlaşılmıyor cnm ablan öğretsin sana ben elimden geldiğince herkeze öğrettim hatta bi arkadaş var komşum onada öğrettim oda kendi capındabaşına yaptı bir kactane dua etmesi yeter bana :) buralarsa baya pahalıya satılıyoe
tarafından
Kuzum bende hiç bilmiyordum çok çok beğenerek bi kaç tane başörtü aldım çeyizi ixin ama yapamıyorum tabi bi akrabam dedi ben sana yaparım kadına sözlenmeden verdim düğünüme bi kaç ay kala sordum sadece birinin kenarını tiglamis ve aradan en az 1 sene geçmişti dedim tamam bana ver ben kendim öğrenirim sonra o sinirle öğrendim su an sipariş aldım onları yapıyorum video izle kolayına başla yaparsın  kesinlikle kuzum
(91 puan) tarafından
Ne güzel sinirle yapmışsın oda bi başarı bence vesile olmuş banada annem öğretti hep o yapardı ben elinden alır yapardım 13 yaşından beri iğne oyası yaparım ama dantel lif patik yelek 8 9 yaşlarından beri elimdedir ben kızlarla oturup kapıda sohbet etmişliğim yokdur cok nadir hep annemlerle oturup elişi yapardım daha cok hoşuma giderdi :) halada öyle :D video izleyerek cok zorlanır arkadaş ama cok istersede başara bilir güzel öğreten videoları izlemeai lazım her video aynı olmuyor öğretici olmuyor bana göre ama yanında biri olsa daha güzel öğrenir
tarafından
Bende 9 yaşından beri lif yapıyorum tiga yatkindi elim o yüzden zorlanmadım pek kuzum
(91 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Çok güzel olmuş eline sağlık 
(91 puan) tarafından
Sağol cnm :)
0 oy
tarafından
Maşallah eline emeğine sağlık canım hepsi çok güzeller :)❤️
(91 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim:)♡
0 oy
tarafından

Eline sağlık çok güzel olmuş :)

(91 puan) tarafından
Sağol cnm benim :)
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Mâşallah cnm hepsini sen mi yaptın bn iki aydır bir tanesini bitiremedim kızım hiç durmuyor ya
(91 puan) tarafından
Sağol cnm evet ben yaptım bunlar ne ki bundan önce 60 tane siparişim vardı 120 tane vardı :D bu 14 tanesi en azı bundan sonrasıda vardı sipariş 40 tane istenmişti geri cevirdim iptal etmek zorunda kaldım 36 haftalık hamileyim biraz gözlerim ellerim dinlensin cocuk doğunca zaten yorulurum diye düşündüm ben  2 günde 1 tane bitiryorum komple cok nadir 3 günü buluyor bebde cocuk yok şuanda daha doğmadığı için cabuk oluyor bide 13 yaşından beri elim alışık hemen bitiryorum şükür
(3,163 puan) tarafından
Mâşallah subhanallah Rabbım gözden nazardan korusun seni cnm  iyi yaptın bosver dinlen çocuk doğduğu zaman çok yorulacaklardır zaten tadını çıkar

Bide cnm bende yazma satmak istiyorum da sen kaça satıyorsun banada fikir olur
(91 puan) tarafından
Aynen dinleniyim artık cnm sonra gene yaparım inşallah. Ben 80 tl ye yapıyorum yazma ip karşı taraftan ama büyük modelleri küçükler  50 tl aynı şekilde ama bi ara hep 50 den yaptım memnun kalsınlar diye sonra tekrar istediler beğendiler 80 tl den yaptım şimdi buralarda 200 tlden aşağı yapmıyorlar büyük 200 kücük 150 tl yazmalar ipler karşıdan bende yaparsam 120 150 civarı düşünüyorum cnm tabi bir kaç sene geçer tekrar yapmam o zamanda fiyatlarına göre değerlendirirm artık bebden sana tavsiye 2 kat geç altını ütü yapmış gibi durur :) ve güzel cek iplerini cıt sesini duy cok güzel püf noktaları var coğu kişi yapmıyor ben kendime yapar gibi yapıyorum alan gerçekten memnun kalıyor düşün ben 13 yaşından beri ceyiz yaptım kendime şuan 25 yaşındayım 3 sene olcak evleneli kullanıyorum 3 senedir ütü yapmadım yazmalarıma yıkayıp tekrar kullanıyorum ütülü gibi duruyor herkezede öyle yapıyorum  ve yaptıklarıma hediyede koyuyorum patik lif falan dua ediyorlar :)
(3,163 puan) tarafından
Çok saol Allah razı olsun vnm verdiğin ip uçları için

Sağlikla al kucağına inşallah cnm
(91 puan) tarafından
Amin sağol kuzum cümlemiz inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimiz.
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Ne guzeller rengarenk :)) eline saglik ben hic beceremem lif felan anca :)
(91 puan) tarafından
Sağol kuzum bence denemelisin cok güzek stres atmalık oluyor:)
0 oy
tarafından
Güzel olmuş hepsi canım. Ellerine sağlık benimde bublaradn var yaptırmıştı annem
(91 puan) tarafından
Sağol cnm ipne oyası herzaman olan birşey modasıda geçmiyor güzel oluyor ah anneler :) benimki şanslı iğne oyaları hep kendim yaptım:)
tarafından
DMİ kız gecmiyor modalari bak bunu bilmiyordum:)
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben de boncuklu olanları çok seviyorum şıkır şıkır sallanıyorlar. Onlardan da yapabilirsin. Modelli değil düz. Yapımı çok kolay sanırım arkadaşım yapıyor
(91 puan) tarafından
Biliyorum cnm hepsinden yaptım bunlar son siparişlerimdi boncuklu istenilmedi ama boncuklular ağır oluyor kafada fazla rahat olmuyor ama isteyenlere yaptım kiraz modeli falan güzeller yanlız dediğim kiraz modeli kolay değil ipler tek tek ayırıyorum zor hepsi öyle olmuyor ama modellere göre değişiklikkeri var
tarafından
Zordur tabii iğne oyası değil mi? Ben pek anlamam ama zor gibi gelir bana. Güzel ya birşeylerle uğraşmak. Hele satabiliyorsan daha da zevkli oluyor yapması :) ben de kolye bilezik falan yapıyordum bir ara
(91 puan) tarafından
Yani zorluğu var tabi ama benim elime artık oyuncak gibi geliyor :) 13 yaşından beri yapıyorum yaşım 25 :)
tarafından
Maşallah :)
0 oy
tarafından
Eline sağlık canım benimde var siparişlerim şu an yapamıyorum Allahtan müşterim acelesi yok dedi 
(91 puan) tarafından
Benim de acelesi yokdu cnm ama cocuk olunca elimde sürünmesinler diye biran şnce bitirdim sonra gene alıcam elimde kalmasınlar :)
0 oy
tarafından
Ellerine emeğine sağlık olsun canım ❤️ 
(91 puan) tarafından
Sağol kuzum :)
0 oy
tarafından
Ay maşallah kız ya . Ben de öğrenmek istiyorum internet üzerinden nasıl öğrenebilirim acaba :( kıskandım seni şuan heves geldi birden ben de yapıp satmak istiyorum
(91 puan) tarafından
Kıyamam kız sana keşke aynı yerde oturuyo falan olsak valla öğretirdim sana :) eğer hevesin varsa imternetten yaoa bilirsin ama yakınlarında yapan var göz göze gelerek daha iyi öğrenirsin
tarafından
Tamam canm benim çok sağol ❤️☺️☺️ düşünmen yeter
(91 puan) tarafından
Nedemek cnm :)♡
0 oy
tarafından
Eline sağlık canım benim bende sipariş aldım yaptım havlu kenarı ama daha bitiremedim 
(91 puan) tarafından
Sağol cnm kolay gelsin sanada :) bende havluya fırın ocak tencere falan yapmıştım bi ara
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş canım.iğne mi ?  Ve kaca ýapiyon
tarafından
Kaç kenar cnm biraz pahalı gibi
(91 puan) tarafından
4 kenar cnm iğne oyası kaç kenar olur senin dediklerin 2 kenarlıda var onlar mevlütte falan tkaılanlardan bildiğim kadarıyla eee pahalı tabi iğne oaysından bahsediyoruz cnm benim kolay değil her kezin yiyceği harc değil miydi neydi o laf :D ondan işte
tarafından
Bizde ağır örnekleri 70 tl cnm
Zor biliyorum herseyde pahalı vlla yazma tek başına 15 tl olmuş . Ellerine sağlık güzel olmis
(91 puan) tarafından
Burda yazmalar 20 tl ipler 4 tl olmuş cnm napıcan ekmek parası beb ucuza yapıyorum diye hemde gerçekten helaliyle yapıyorum kenarlarını 2 kat geçiyorum ütülü gibi oluyor o yüzden müşterimde cok yaptıran bidaha yaptırıyo daha ucuza yapanlarda var ama yazmaların kenarlarını yırtıyorlar gözümle gördüm palı yapanda var gene aynı baştan savma cok var
tarafından
Anladım canım.
0 oy
(551 puan) tarafından
Ellerine sağlìk canım güzel olmuş
(91 puan) tarafından
Sağol cnm benim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 337 göst.
0 oy
12 cevap 774 göst.