0 oy
1,063 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Eşim işten geldı oğlumu aldı kapıda hava aldirim diye çıkardı. 15 dakka falan oluyor uykusu da vardı dur şunlara bı bakım dedım kucagında uyumuştur belkı dedım ne göreyim yoldan geçen bi işsiz hanımefendi oğlumu sevıyor ayagı yapıyor eşimin kucagında çocuk ay oy bılmem ne ya bütün cinlerim tepeme çıktı. Bakmaya devam ettim eşim acaba çocugu ne zaman çekecek dıye ve kadına bakıyor mu dıye başını öne eğmiş duruyordu kımsenın yüzüne gözüne bakmaz normalde biliyorum. Butun bunların olması 40 sn falan eşim sonunda çocugu omzuna alıp içeri girdi o mal da arkalarından bakıyor hala abuk subuk gülücükler atıyor çocuga. Ya ne gerek var buna Allah aşkına güvenmiş özgüvenmiş yorumu yapmayın ben sevmiyorum bu hareketleri sız kabul eder misiniz eşime hiç söylemicem bıle gördüğümü 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam kabul etmem tepkimi gösteririm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O.kadar korona var diyolar ben bile sinir oldm valla şuan canm
0 oy
tarafından
Ben de aynı tepkiyi verirdim  seni kışkırtmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben eşime söylerdim hatta çok kötü kızardım benim hiç tahammülüm olmaz böyle şeylerde 
0 oy
tarafından
Kapıda beklemem gider o sinirle alır içeri girerdim birincisi ortada korona var ikincisi biz kimsenn çocuğunu yolda sevmiyoruz valla babası gezdirirken 
0 oy
tarafından
Çok sinir bozucu bir durum bende olsam deli olurum birde virüs var yani neyin sevmesi bu seslenirdim ben valla uzak tutsun diye çocuğu
0 oy
(929 puan) tarafından
Açık soyleyim ben kabul etmem 
0 oy
tarafından
Özguvenle ne alakasi var. Tanimadigimiz her cocugu sevsek hele babasinin yaninda
0 oy
tarafından
Ben tepki vermezdim sahsen baska bir amaci olsaydi o an esine yaklasirdi 40 sn bile surmemis abartmayin bu kadar
(1,297 puan) tarafından
Ben kendı gördüğüm süreyi söyledim ne zaman geldi kaç dakka durdu tam bılmıyorum
0 oy
(2,225 puan) tarafından
haklısın canım ben de sinir olurdum
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Normal deliririm hele bide bu korona döneminde eşinde nasıl izin vermiş sevmesine kedi yavrusu mu bu
0 oy
tarafından
Hep derim bebekli erkekler çok daha fazla dikkat çekiyor. Bilimsel olarak bile öyle. 

Yilisiklik görsem bende sinir olurum ama onun haricinde çok kiskanmiyorum ya bence gereksiz yakınlık sinir etmiştir seni de 
0 oy
(53,863 puan) tarafından
kadinda kabahat yaninda annesi olsa neysede erkek varken bak masallah de gec 

İlgili sorular

+4 oy
30 cevap 1,148 göst.
0 oy
24 cevap 1,070 göst.
0 oy
0 cevap 332 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy