0 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün yıkamayi göstersinler diye çağırdım çok uzun sürüyor mu kızlar ve yıkama işi çok karışık mi çok aparatı var sanki

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bu fato içine buz koyunca klima görevi görüyor kokan birşey pişir çalıştır mesela içine koku dok anında hapsediyor lavoba da açıyor hava temizleme özelliği de var var da var harika birşey birinciliği var 

image

(16,771 puan) tarafından
Ne kadar aldın değişikmis ama güzel ozellikleri var normal süpürge makinasi gibi toz da alıyor mu
tarafından
Döverek halı süpürüyor çatı çıkan pisliği görsen iy dersin bununla süpür silmeye gerek kalmıyor süpürme özelliği de var 6 bine aldım ben şimdi 7 buçuk olmuş
(16,771 puan) tarafından
Pahalıymış ama değer yani güzel biseu
(3,679 puan) tarafından
Anamm ne kadar çok özelliği varmış be
tarafından
Özelliği çok kızlar değiyor verdiğin paraya
-Reklam-
+1 oy
(16,771 puan) tarafından

Değil ihlas felak robotum bilem yok :D

tarafından
Fatoya ellemyin hamiş o
(16,771 puan) tarafından
Döverim sizi olmayan gobegimle :D
tarafından
Çıkacak gobisin kocaman olacak ahah
tarafından
Alemsin fato
(16,771 puan) tarafından
Altıncı aydan sonra başlar çıkmaya oğlumda da millet göbeğin niye yok diyordu
0 oy
tarafından
Halı koltuk yıkamadan mi bahsediyorsun?
tarafından
Evde kimseye dokundurtmuyrum fato çok aşk yaşıyoruz evi bir süpürüyor toz bile kalmiuor
(16,771 puan) tarafından
Bı foto at kız merak ettim nasıl bişi şimdi Google girmim hiç :D
tarafından
Huneri çok ama yer kaplamiyor mu Buse , bana çok hantal ve iri gelmişti
tarafından
Bacım kaç kere attım bekle atiyorum aha
tarafından
Valla helena vestiyerin içinde benim beni rahatsız etmiyor asla etmez aşk yaşıyorum ben onunla diğer süpürgeleri elime alınca atasim geliyor bu ne ya diye
0 oy
tarafından
Annemde var cok kolay hemen anlarsın 
tarafından
Aparat çok kafam karıştı canim
tarafından
Parcaları yerine oturtmayı ögren gerisi kolay canım ilk zor gelir sonra kolay olut
0 oy
(173 puan) tarafından
Canim ben yikama yaparken kendim su hazirliyorum fircaliyorum sadece cektirme isini robotla yapiyorum cunku onuda robotla yapınca su cok az akiyor ve cok uzun suruyor
tarafından
Kendim mi ıslatım kuzum koltugu robota cektirim sonra dimi
(173 puan) tarafından
Aynen robotla islatmak cok sikici ve uzun oluyor. Hem kendin iyice fircalarsin sonrada cektirirsin sorna birde durlama suyu ile yaparsin. Bennim anneminde vardi benimde var senin anliyacagin 15 yildan fazladir kullanıyorum
tarafından
Güzel yapıyor mu peki canim
(173 puan) tarafından
Cok guzel ben her turlu temizliginden cok memnunum. Cikan kiri gördüğünde insan temizligine kanaat ediyor.
tarafından
Evet canım leş gibi su çıkıyor toz
0 oy
tarafından
İhlas Robotu ne bende zikirmatik gibi bişey anladım değil galiba 
tarafından
Hayır canım temzilik robotu
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet karışık baya insanın kolu yoruluyor su haznesi de çabuk bitiyor malesef
tarafından
Hadi ya canım herşeyi yikamam da lazım peki iyi yıkıyor mu
(4,285 puan) tarafından
Müthiş yıkıyor yorulduğunu değersin koltuk da yıkıyor efsane oluyor hergun silsen bile koltuğu yikayinca ole bi su cikiyor ki aklım sasiyordu
tarafından
Ben evi supuruyorum çıkan suya bakıp midem bulanıyor inan biz burda da yaşamışız diyorum o kadar da titiz bir insandim ama bunu aldıktan sonra boşa temizlik yapmışım dedim
(4,285 puan) tarafından
Aynen aynen bize tanitim için geldiklerinde ışığı kapatti adam feneri halıya surttu ve ışığı havaya tuttu ucusan şeyleri gordun mu dedi bi de o kadar sağlam ki adam sadece borusunj tuttu omzunde götürdü hic bisey olmadi parçaları pahali titizlikle temizlenmesi ve asla motora su nemli olmaması lazim
tarafından
Evet canım biz de de yaptı ışıkla temiz tutuyorum inşallah birssy olmaz
0 oy
tarafından
düzenlendi

e mutfak robotu sandım la buse :)

İhlas da. Markası olarak şey ettimdii :))

Busem buda sana özel olsun :)

tarafından
Mucuks bebeğim ♥️♥️♥️
tarafından
Ahahah mutfak robotu sanmam dışında başka sorun yok :))
tarafından
Ahahah kuzum kara kizimm o benim lütfen adı var kalbi kirliyor ahah
tarafından
Canım canım özürlerimi ilet :)
tarafından
Ahahahaha ♥️♥️♥️
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Çözünce bana da anlat 3 yıldır yıkama aparatları kenarda kutusunda duruyor hiç çagırmak gelmedi aklıma ya 
tarafından
Anlatırım canım
0 oy
tarafından

Kız kaç para bunlar:D

tarafından
7 buçuk şuan
0 oy
(3,163 puan) tarafından

Kiz one cahil kalmişim :ermm:

tarafından
Temzilik robotu bacım
0 oy
tarafından
ben youtubeda izleyerek yaptım 5 ay oldu alalı.her alanda kullanıyorsun basit aslında
tarafından
Bende izledim de yine de çağırcam görevli
tarafından
çok iyi temizliyor yalnız.diğerleri gibi üstün körü gibi değil pahalı ama hak ediyor içme sinerek aldım zateen..uzun süre kullanılıyor arıtmasını da almıştık 6.5 sene oldu hiç sıkıntı yaşamadım
tarafından
Aşırı canım bende şu kendi kendine supurenler den alacakrim bunu görünce vazgeçtim kime sorsam üstün körü yapıyor onlar dedi ama bu asla öyle değil
tarafından
robot süpürgeler dip köşe yapmıyor ki zaten sen yine yapmak zorunda kalıyorsun..bu süpürgenin toz alma özelliği de var 2-3 toz almıyorsun her alana aparatı var
tarafından
Aynen özellikleri çok gzuel gercekten
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben bu markaya hiç güvenmiyorum artıcısını aldım o kadar övdüler dünyanın parasını verdim ve asla memnun değilim ben onların ödüllerine inanmıyorum ya bunu aşmak için eşim çok ısrar etti ama ben kabul etmedim
tarafından
Valla canım alan herkes memnun birinciliği var ben bizzat kullanıyorum yaptığı temizliği görsen diğer süpürgeleri eve sokmazsin
(684 puan) tarafından
Ben xiomi kullanıyorum valla bana dolandırıcı gibi geldi tipler i gelde bana bunu anlat :))
tarafından
Onlar yüzeysel temizliyor valla bacım hiç yapmasin daha iyi bu derinlemesine çıkan pisliği atsam su kapkara bu ne dersin o derce alan herkes memnun bende bakarak aldım iyiki almisim
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Kaynanam almış yıllar evvel bana verdi kolay kız ilk bana da karmaşık geldi ama onunla supursen bile halilar tertemiz oluyor biraz ağır ama o sudan çıkan pislik terapi gibi
tarafından
Suyu gördükçe Allahım ben bu zamana kadad boşa temizlik yapmışım diyorum
(1,827 puan) tarafından
Aynen öyle bide parfumuyle supurunce ev mis gibi kokuyor
tarafından
Az birşey yumuşatıcı koyuyorum ben daha güzel oluyor dene mutlaka

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,248 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.
25 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melekyuzlu44 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 378 göst.
17 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,965 soru

24,024,016 cevap

328,343 kullanıcı

...