0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben dün mesaj attım gorumceme profili bende yok ama eşimde var beni kaydetmemis mi oluyor anlamadım ona göre bende numarasını silecem telimden eşimde profil gözüküyorda benden neden görünmüyor dunku mesajı atmamin sebebi bakım engellemiş mi dedim ama engel falan yok gördü mesaji

7 Cevaplar

0 oy
(16,780 puan) tarafından
Kaydetmemis evet 
tarafından
Anladım canım bende diyorum eşimde niye görünüyorda bende görünmüyor
-Reklam-
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Seni silmis numarani canım 
tarafından
Bende heralde profilini kaldırdı sandım esimdem baktım onda görünüyor sorum olmamasina rağmen niye numaramı silmiş ki bende silim numarasını
(3,738 puan) tarafından
Valla canım bilemem nedenini ona sormak lazim
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Kaydetmemiş canım seni
tarafından
Numaram kayitkiydi ama ben profilini falan kaldırmış sandım aramizda problemde olmadı anlamadım
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Senin noyu kaydetmemiş 
tarafından
Ama problem yok aramızda birde numaram kayitliydi durduk yere niye silmiş onu anlamadım neyse bende silim o zaman
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Silmiş senin numarani sinsirella 
(4,554 puan) tarafından
İnşallah sıkıntı olmaz derler de kurtulur yavrucak kaç gündür aklım sizde merak ediyordum
tarafından
İnşallah canım normalde dün gidecektik ama doktorun ameliyatı çıktığı için randevuyu iptal etmişler pazartesiye aldılar belki duymuşsundur Asya Hastanesi'nde İbrahim alatas çok iyi doktor
(4,554 puan) tarafından
Hastaneyi değil ama doktorun adını duymuştum galiba
tarafından
Evet canım instagramida var işte oazartesi onla gorusecez eşim izin alınca Ankara'ya gidecez bütün riskleri kabul edecez esimlede konuştum belindeki sislikten dolayı oturamiyor o şişlik git gide büyürse Allah korusun organlara zarar verme riski var
(4,554 puan) tarafından
Allah göstermesin Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Belki numaran silinmiştir o da farkında değildir 
tarafından
Ama dün zaten hani bilerek mesaj attım dedim dur bakım engellemiş mi falan ama engel falan yok sadece silmiş kendiliğinden silinse bile kaydedebilirdi sonradan geri
0 oy
tarafından
Bu aralar ablaminda profili bende yok soruyorum bilmiyorum diyo anlanaduk gitti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 879 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,664 soru

24,061,967 cevap

330,171 kullanıcı

...