0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Boşanma davası açmak için dosya masraflari felan ne kadar tutuyor bilginiz var mı birde ben başka şehirdeyim eşim başka bu zamanı uzatır mı yani aynı yerde olmak süreci hızlandırır mi nasıl ilerliyor anlatır mısınız birde nafakayı kim belirliyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunları sen avukat ile konuşmalısın. Burda içimizde avukat yoksa kimse bilmez 
(1 puan) tarafından
Boşanma postları çok oluyor burda bilen muhakkak vardır diye düşünüyorum bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayri sehirde olmak farketmez canim dosya masrafl da gecen sene kardesim bosandi 450 tutmus boşandıktan sonra bunu esinden alabiliyorlar geri nafakayida esinin maasina gore belirliyorlar 
(1 puan) tarafından
Nafaka da biz anlassak bu kadar diye öyle yazarlar mi biz belirleyebilir miyiz acaba saol yorum için
tarafından
Anlasmali ise olur canim tabiki esinde onaylamasi lazim ama yoksa cekismeliye döner
(1 puan) tarafından
Anladım peki ben gittim davayı açtım analsmali olunca bidaha gitmeme gerek varmı ne zamana sonuçlanır
0 oy
tarafından
Adliyede büro var büroda kadın ve çocuk hakları bölümünde avukat var ücretsiz danışa bilirsinn canım kafana takılan ne varsa
0 oy
tarafından
Neden bosaniyorsunuz
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Görümcem boşandı yeni 400 tl verdi dosya masrafına 
0 oy
(18 puan) tarafından
İstediginiz sehirde olabilirsiniz davanin seyrini ve suresini degistirmez cekismeli de olsa anlasmali da olsa.zaten bulundugunuz ildeki adliyelerde ifadeleriniz alinacak ama tabi ki barodan avukat talep edin mahkemelere gitmenize gerek kalmaz.surec hakkinda bilgilendirir sizi.dava mahkeme masraflari 500 TL civarindadir, nafaka da talep edin esinizin gelir durumuna gore dava acildigi sure itibari ile alabilrisiniz.
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Canm kardesim yeni başlattı dava 

Ilk dikeckce parasi var 150 tl 

Sonra paran yoksa barodan sana ucresiz avukat veriyorlar 

700 yakin dosya masrf falan var cebinde 1500 olsun bunun ickn baska nelerde var bilem2dim ama
0 oy
tarafından
Canim davayı açmak dosya masrafı dilekçeyi sen yazarsan farklı yazdirirsan farklı ücret verirsin anlasmaliysa sen yazabilirsin yani 300 TL falan tutuyor başvurmak falan davayı açmak birde avukatı da özel mi tutucaksin barodanmi isteyeceksin onlarda da ucretm var tabi anlasmaliysa avukata gerek kalmıyor zaten ama anlasmasiz da avukata vekalet parasida var 200tl falan oda sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin boşanmış biri olarak yardımcı olabilirim umarim

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 604 göst.
+3 oy
18 cevap 981 göst.
9 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yalandunya (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 632 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,881 soru

24,175,247 cevap

336,073 kullanıcı

...