0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim Kıbrıs'a gidiyor bizi goturcegini soledi vazgecti şimdide bebek 7 aylık o zaman 8 aylık olcak gideceği gün covud testi yaparlar boşver dio zararı varmı sizce neden götürmüyor bebek biraz daha topsrlansib dio ne alaka ?

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tek tabanca takılmak istiyo belli ki
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Belki daha kücüktür diye öyle düsünuyo ama o kadarda kücük degil sen anlat sıkıntı olmayacagini bi sekilde ikna et
0 oy
tarafından
Kibrislarda tek takilma fikri iyi geliyo demekki yakasina yapis bizssuz gidemessin de 
(60 puan) tarafından
Testte sorun değil ama bunda tek gitmek istiyorum dedi .
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hayırdır yok öyle bi dünya

Sen tek başına git bakalım gönderiyomu

Ne saçmalık
0 oy
(835 puan) tarafından
Ben göndermem şahsen tek başına ailesiz ne işi var orda
0 oy
tarafından
Bebege covid testi yapılmasında hiç bi zarar yok, uğraşmak istemiyor sanırım hep beraber gitmeye
0 oy
(60 puan) tarafından
Yüzükte takmıyor.
(4,687 puan) tarafından
O zaman canına oku yeter artık bu yalnızlıktan bunaldım benide götür de
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Benim arkadaşlarım tatile gidiyo bebeklerden istenmiyomuş ki test aşı falan 
0 oy
(5,655 puan) tarafından
Gönderme bacım önce tamam deyip sonra hayir dediyse aklında başka şeyler olabilir covid testinden bişey olmaz 1 haftalık bebeğe de yapıyorlar
0 oy
(2,594 puan) tarafından
valla canım eşimin kuzeni de kıbrısa gitti önce kendisi gidip ayarladı herşeyi şimdi eşini  ve iki çocuğunu geldi aldı birlikte gittiler ikisi de küçük biri 25 26 aylık biri 4 5 aylık falan
0 oy
(946 puan) tarafından
Benim oğluma da yaptılar kovid testi. Hiç bişey yok canım 1 dk bile sürmüyor. Ağzından ve burnundan sürüntü örneği alınıyor o kadar. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla, yurt dışı seyahatler de 6 7 yaş altına test yapılmıyor. Bence araştır
0 oy
(60 puan) tarafından
Bı sebebi var ama ne kizlar . Bahane . Bişey var . 
0 oy
tarafından
Bebek kücük perişan olmayin die demistr belki cnm
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Yani kıbrısa eşin çalışmaya gidecekse köy gibi bir yerdir öyle yaşadığın şehirle kıyaslama elif yerleri daha pahallı yerler birde eşin belki lıjmanda falan kalır adamların yanında orda tek boğazla üç boğaz bir olmaz
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bebeklere kovit testi yapılmıyor diye biliyorum. Eğer tek sıkıntı buysa. Son güne bırakmadan sorun. 
0 oy
(18,555 puan) tarafından
Kibrida gidebilmek icin sana esine ve bebegine test yapacaklar. Test kisi basina fiyat 250 tl. Ustelik testi yapmadan önce biletleri istiyorlar. Bilet olmadan test yapmıyorlar. Eger diyelim ki bilet kestiniz ve test vermeye gittiniz eger ki pozitif cikarsa hem test parasi yanar hem de bilet paraniz yanar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 757 göst.
13 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,021 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,782 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 437 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,781 soru