0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 gündür hasta doktora gittik ilaç vs verdi yemek yemiyo ilaç verince direk kusuyo ağzına sadece anne sütü alıyor az önce de kusarak uyandı 17 aylık ishal ateş kusması var ne yapiyim yarın tekrar doktora gidicez ama şimdi ne yer ne yapiyim akıl verin 

3 Cevaplar

0 oy
(168 puan) tarafından
Bence hastahaneye yatır canım serumla damar yolundan hemen toparlar yazık değil mi neden çeksin böyle kuzucuk 
tarafından
Aynen cnm benim oğlumda serumla topladı biraz ateşi vardı tam giderken kusmaya başladı korktum Allah korusun serumu yiyince tekrar kustu doktora söyledik tekrar verdi kendini toplasın yemesi içmesi olmadan iyileşmez dedi
(2,586 puan) tarafından
Geçen damar yolu açtılar mahfoldu kızım şimdi gece yine yaparlar gündüz de gidersek tamamen mahfokur
tarafından
Benim oğlumun kanları yerlere aktı gitti mahvoldu ama mecburuz iki gündür yeni yeni gülmeye başladı inan iyi geliyor yapicak bişey yok malesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumdada vardı iki gün önce kusma ateş acile götürdük direk serum verdiler tekrar kustu doktor tekrar verdi 3 serum yedi çok şükür topladı sayılır hala geçmedi ama kusma baya kötü
(2,586 puan) tarafından
Evet yemiyo üstüne kusuyo kuzum uyutmaya korkuyorum
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bence şimdi acile git yazık sabaha kaç saat var çocuk daha kötülemesin yarın doktora görünürsünüz yine
(2,586 puan) tarafından
Yarın çocuk doktoruna gideriz dedik acile geçen gittik saatlerce durduk boş yere kuzum
(4,098 puan) tarafından
Boş yere durduramazlar ki kusma ve ateşi var mutlaka serum ya da iğneyle durdurulması gerekiyor
tarafından
Çocuk boş yere mahvolur mutlaka serum veriyorlar ve toparliyor azıcık çocuk yemedikce daha kötü olur ve iştahı kapanır

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 244 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 328 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde GizemGY (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,928 soru

24,190,246 cevap

336,861 kullanıcı

...