0 oy
1,101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (348 puan) tarafından
Çok yoruldum artık hanımlar eşimle bir aydır içki içmeyi sıklaştrdigi için kavga ediyoruz sürekli bugün düğüne gittik yine bile bile içti git annenlerde yat dedim oda arabayla başka bir yere gitmiş çok yoruldum artık beninyoran içmesi değil onada göz yumdum artık ama niye bu kadar sık içiyorsun birninsja neden huzrunun dagilacagini bile bile içer cikamzdayim artık üç aylık çocuğum var çok kötüyüm napicam bilmiyorum tukendim

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayinbabam artık alışkanlık etmiş . Her gece içip hayva.n gibi aniriyor . Karısını da dövüyor. Ya engel olursun ya da ilerde bunlar seni bulur 

(348 puan) tarafından
Şu anda içiyor ama çok sakin oluyor eşim ya ileride değişirse
-Reklam-
0 oy
(5,133 puan) tarafından
İçen adam çok zor babam 65 yaşında hala devam annem bir türlü vazgeçiremedi
0 oy
(77 puan) tarafından
Belki sana soyleyemediyi bir sikintisi var olamazmi? Mesela benim esim sikintili oldugu zaman kafasi dagilsin diye iciyo. Ve ben eminim kocanizin size soyleyemediyi bir sikintisi yada ne bileyim bi isi yolunda gitmiyor diye iciyor ola bilir biraz anlayis gosterin kalqa etmektense sakince yaninda olun neden icdigin sakin sakin oyrenmeye calisin bence bir sebebi olucaktir 
(826 puan) tarafından
Eski postlari hortlatmayin kac ay gecmis belki duzeldi kadina tekrar hatirlatiyosunuz
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Benim.kayinoederim 50.senedir.iciyomus anne de namaz kılan birisi yani oda istemiyor ama alışmış işte gençlikten 70.kusur yasinda hala iciyo.ama.evinde içer dışarda içmez 
0 oy
(77 puan) tarafından
Ya bos ver icerse icsin. Her insanin bir kusuru vardir kusursuz insan yok. Sen kalqa etmekle duzelmez yada ne bileyim birakip gidersen de yine duzelmez birak icsin sana bi zarari dokunuyormu icince? Dokunmuyosa birak kendini niye uzuyosun bence bu kadar kafana takma  
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Canım sana şöyle diyeyim hamilelikten önce bende eşlik ederdim haftada bir içer eşim bizim burda herkes öyle izmirdeyiz izmirliyiz hepimiz de normal bu haftada bir benimle yada arkadaşlarıyla yada biz evli arkadaşlarla otururken içer ama bana asla zararı olmaz eziyeti küfrü ne bileyim kötü birşey yapmaz eğer eşin de sana zariri yoksa boşanma derecesinde gelme ama sana en ufak zararı varsa sert tepki ver uyar 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,453 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,345 göst.
0 oy
7 cevap 431 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu