0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,372 puan) tarafından
İyi aksamlar 21 aylik oglum haftasonu sünnet olacak ama ben cok tedirginim sünnet sonrası ne yaptıniz sünnet külodu kullandiniz mi ya da karton bardak ?önerecekleriniz neler sünnet sonrasındaki sürecte 

9 Cevaplar

0 oy
(16,787 puan) tarafından
Bende beklim burda :) bide hangi doktor yapıyor hayrına onu da yazan olsun 
(17 puan) tarafından
Bacim virus var die yapmiyo dr yani alt komsu yaptircakti yaptrmadi siz nerde hangi sehirde yaptirdiniz bende yaptirmayi dusunuyorum 2 aylik olcak benim oglumda
(2,781 puan) tarafından
Canım ben kışın yaptırdım İstanbul'da o zaman da yapmıyorlardı ama bebim oğlumda tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu vardı o yüzden yaptı doktor. Ama hala yapmıyorlarmıymış bugün bir postta okudum sünnet artık yapmaya başlandı yazmışlardı.
(17 puan) tarafından
Gecmis olsun size valla cok sevindim bu habere bebegim iyice harektlenmeden yaptirmak istiyrm bende
(2,781 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sen bir araştır istersen
(17 puan) tarafından
Tamamdır cok sagolun tekrar gecms olsn iyi geceler
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Ben 6 aylıkken yaptırdım canım karton bardak kullandım ama senin ki büyükmüş sünnet kilodu kullansan daha iyi olur sanki. Sünnet sonrası da biz de çok zor geçmedi doktor antibiyotik krem verdi onu kullandık çabuk iyileşti. 
(1,372 puan) tarafından
Canm kücükken daha kolay sanrm bende cok yaptrmak istedim o ayalrda ama nasip olmadi sünnet külodu da tuvalet sıkıntı olmaz mı ki bir de yapisma olayi varms sanrm ondan biraz korktm
(2,781 puan) tarafından
Ever küçükken daha rahat oluyor. Onu bilmiyorum canım ya kullananlar yazar sanırım. Şimdiden geçmiş olsun.
(1,372 puan) tarafından
Sagol canm
0 oy
(11,259 puan) tarafından
2 buçuk hafta oldu kilot bardak bisey kullanmadım çok şükür hiç ağlamadı kırmızı balık izledi cıktı oyun oynadı çiş yaptığın da da ağlamadı kuzum 

Korktuğum gibi hiç olmadı şükür 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım ben 3 ayliken yaptırdım normal de krem yada batikon veriolar hastaneden ama.ben gene de karton koydum çünkü ilk gün koymadım beze hafif yapıştı ilaçları sürmeme rağmen kartonun alt kısmını kestim iki taraf da açık oldu yani pipisine koy ortasında kalio zaten degmio bezde çok rahat kapanio degmio
0 oy
(826 puan) tarafından
Benim oglumda 21 aylik kucukken olsun diye bende cok istedim biraz hastalik problemleri oldu sonra korona cikti falan derken kaldi simdide yeni tuvalet egitimi verdim yeni alisti oyuzdwn busenede kaldi. Isallah kolay gecer bukonuda bi fikrim yok
0 oy
(592 puan) tarafından
Canim bu cuma iki hafta olacak yatıralı bizim. 10aylik yaptirdim. Karton bardak denedim huylandi ve durdurmadi. Dedim hic birsey koymuyum bu seferde çişini yaparken bezden geri pipisine sıçrıyo ya yakınca agliyodu. Sunnet kilodu onceden almayi düşündüm ama bezli bebek nasil olacak falan diye almamıştım. Ama ikinci günü aldim 4tane. Allah'ım böyle bir rahatlik yok ya. Bezli olduğu için kilodu giydirdim ustunede bezi bagladim. 4tane aldim ki birini cikarinca yikiyorum öbürü kuruyo falan diye cok aldim. Bi ilk gece agladi oda artık işte çişi degince yakıyordu ondan heralde kilodu kullanmaya bir basladik ne aglama kaldi ne bir sey. Haa birde doktor bir krem verdi uc gün kullandim krem cok nemlendirdi ve yumusatti kurutmadi bende aktardan kantaron yagi aldim gunde bir kere onu kullandim ve gecti. 
0 oy
(937 puan) tarafından
Pet bardak kullandım ben bı hafta çişini biliyorsa sünnet kilodu olur değilse olmaz zaten .bide 1 6 yaş arası yapılmıyor onermiyorlar .ben 10 aylıkken yaptırdım 
0 oy
(17 puan) tarafından
Valla benim oglum daha 2 aylik olcak ben de yaptirmayi dusunuyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 148 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
+2 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy