0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (393 puan) tarafından

image

doktor sancin yok dedi 31 haftaligim size sorularım var 

• Sancı hangisi kalp atışı hangisi 
  • Sancı kaç olursa doğum yaklaştı veya olacak demek sancı ne kadar olursa açıklık kontrol ediyorlar 
  • Bebek normal doğum pozisyonuna  gelmiş dedi bunun doğum zamaniyla alakası var mı 
  • Sancı aniden mi geliyor tek başına hastaneye gidilir mi en büyük korkum bu 
  • Oluşan sancilardan doğum tahmin edilir mi 
Bildiklerinizi cevaplarmisiniz

3 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından

Üstteki bebek kalp atışı alttaki sanci

Bende çatı muayenesi yapilmadi ama düzenli sancı olmasi lazim 
Bebek zaten bas geliş olur kanala girerse doğum yakin olur
Benim suyum geldi gittim 4 cm açıklık vardi 5 saatte kendi sancimla doğurdum öyle filmlerdeki gibi olmuyor ozellikle ilk bebekte 
Sancılar duzenliyse doğum başlamıştır 5 dakikada 1 gelir
(393 puan) tarafından
Tek gidebilir miyim yani eşim işi gereği evde olmayabiliyor gurbetteyim akrabam yok ilk bebegim normal doğum pozisyonuna girdikten ne kdr sonra doğum olabilr
(7,617 puan) tarafından
Valla canim bende ailemden uzaktayim sabah 5 30 da suyum gelmişti sancim yoktu esimle gittim ama o olmasa tek bile gidebilirdim ama yalniz olmamakta fayda var sonucta canta olacak yanında
Yani bunun bi kriteri yok o senin sancina bagli 1 saatte de doğuran var 12 saatte de
(393 puan) tarafından
Anladım canm yalnız olursam ufak sancidada gitmem lazım ozaman
(7,617 puan) tarafından
Hayirlisi olsun
(393 puan) tarafından
Amin sağol cnm
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Üstteki kalp atışı , alttaki sancı , evet sancım yok 90lara yüzlere çıkar daha da artar doğum sırasında , nst ye erken almış bence , benim ne sancım vardı ne suyum gelmisti 40. Haftada açıklığım vardı sadece doğurdum. Herkeste hepsi olmaz. Bebeğin şekli doğuma hazırlık olmuş alakası yok vakitle. Sancı vakti gelince aniden de gelebilir getirebilirler de suni sanciyla , ben suniyle doğurdum. Gidilir ama özel eşyalarını yada bebeğin eşyalarıni tutmasi için birinin olması lazım. Her 5 dk da bir gelen sık ve yoğun sancı bel.agrisi karın sertleşmesi kasılmalar bunlar doğum başlangıcıdır
(393 puan) tarafından
1 çanta var cnm hazırladım evimin yanında taksi durağı var diyorum acaba bebek normal doğum posizyonuna geldiği icinmi nst ye gönderdi
(954 puan) tarafından
Genelde bi sıkıntı yok ise 32.haftadan itibaren nst ye gönderir her gebeyi . Benim iki gebeligimde de gittim  hem bebeğin kalp atışı hem sancı vs olup olmadığı rutin kontroller
(607 puan) tarafından
Ben 35. Haftada gitmeye başladım ikisinde de . Doğum yaklaştığı için göndermiştir kalp sayımını sanciyi görmek için normal olan
0 oy
(954 puan) tarafından
Evine taksi çağırır gidebilirsin tek başına çanta almana yardımcı olur direk acile gidersin zaten ilgilenirler hemen en kötü ihtimal
(393 puan) tarafından
Evimin yanında taksi durağı var zaten cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 310 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Emine 123 (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde SL (1,268 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 163 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,807 soru

24,077,485 cevap

331,015 kullanıcı

...