0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar şimdi eşim işten geldi ve kaynimin kızı Venüs virüsü olmuş. Siirtte oturuyorlar. Her yeri kırmızı benek benek. Ayni zamanda kanında enfeksiyon çıkmış doktor idrar istemiş ama kız idrarını yapamiyormus. Sabahtan beri. 2 yaşında daha. 

Önceden bir postta sormuştum diye hatırlıyorum bu virüs nedir diye özel aşısı var demisti sanırım post sahibi .

Bu virusmuydu başka bir virusmuydu ? Aşısı varmı bunun ? Orda hastane yokmuş . Eşim kesin teşhis bumu diye sordu oda bilmiyorum tam adını dedi. Ama bi virusmus. Burda okumuştum böyle virüsle ilgili. 

Eşim şimdi resim attı. 

image

image

image

image

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bilgim yok post üste çiksin.gecmis olsun kuzum nereden bulasti acaba ya kiyamam ben ona
tarafından
Bilmiyorum canım siirtte oturuyor yeni tayini çıktı oraya.
-Reklam-
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Rota virüs olabilirmiki acaba canım  belirtileri biraz benziyor hatta 3 doz aşısı var özel olarak alınıp yapılıyor 
tarafından
Bilmiyorum ki canım kaynım 10 yaşına kadar düzelmez demiş. Bende burda okumuştum evet rota virüstü sanırım. 2 yaşında acaba aşı zamanı gecmismidir zamanı var mı ?
(1,584 puan) tarafından
5 yaşına kadar vurunabiliyor canım ama hastalığı atmadan aşıyı olamaz  vücuttan atması gerekiyor benim yeğenimde yakalandı eğer rotavirüsse hastalığı anne babası dikkat etsin çok bulaşıcı bir hastalık gerçekten berbat bişey çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
tarafından
Aminn canım sağolsun. Sizde ne belirtiler vardı ? Enfeksiyon olmusmuydu ?
(1,584 puan) tarafından
Kusma iştahsızlık isal ve ateşi olmuştu canım çok şükür bir haftada toparladı hastanede yattı çıktı
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm yaa Rabbım acil şifalar versin kuzucuğa 
0 oy
tarafından
Kiyamam ya nasilda tatli masallah rabbim sifa versin insallah
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(12,963 puan) tarafından
Benim kızımda da oldu hatta pazartesi götürdüm doktora kanı temiz çıktı baya uzun süredir balgamı vardı ilaç içmediği için geçmedi ciğerlerine inen enfeksiyon çıktı film de ilaç kullanıyoruz şuan bulaşıcı dedi bize de 
tarafından
Neden oluyormuş canım peki ? Aşısı varmış sanırım rotavirusse tabi vurdurdunuz mu siz aşıyı ?
(12,963 puan) tarafından
Yok canım bu rota virüs değil başka bişi nedenini sormadım enfeksiyon dan kaynaklı dedi ama sanmıyorum çünkü kızımın yaklaşık 1 aydır balgamı vardı en sonunda ciğerlerine indi iğne kullanıyoruz şuan
tarafından
Geçmiş olsun canım . Kusma bogazda yanma idrar yapamama varmış
(12,963 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️
0 oy
(137 puan) tarafından
Bu hastalik el ayak agiz hastaligi canim oglumda kucukken gecirmisti heryeri boyle kizarmisti agzinin icinde bile boyle benekler vardi bisey yiyemiyodu cocuklarda goruluyor bulasici bi hastalik cocuktan cocuga geciyo o beneklerin kasinir onun icin merhem vermisti doktor bize ve 10 gunde anca gecmisti malesef gecmis olsun 
tarafından
Sağol canım sonradan tekrarladı mı peki merhemden sonra ?
(137 puan) tarafından
Yok sadece 1 kere geciriyolar ayni su cicegi gibi ilk olarak belirti ates ile basladi ve bu kabarciklardan cikti doktor sadece cocuklara bulastigini soyledi 10 gun cocuklu ailelerle gorusmeyin dedi
0 oy
(53,917 puan) tarafından
nede tatli masallah ilk kez duydum geçmiş olsun canim
0 oy
tarafından
Canim viral bi enfeksiyon bu, cocuklarda sık goruluyor, asisi yok maalesef. 6. Hastalik gibi dusun.
0 oy
(13,672 puan) tarafından
El ayak hastalığı Suriyelilerden bize bulaşan bir hastalık ağzının içi bile böyle yara olmuş olabilir canım yeğenim de atlattı aynı hastalığı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 251 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,172 soru

24,082,787 cevap

331,296 kullanıcı

...