0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar merhaba uzun olacak kusura bakmayın. İki kıızm var. Biri 4 e gecti diğeri 2 ye.. Büyük olan öğlenci kücük olan sabahcı gidiyor. Küçük kızım çok çekingen okula adapte olamadı. Bende 34 haftalık hamileyim. İkisini de aynı saate göndermek için okullar kapanmadan müdüre 4ica için gitmiştim. Tatilde gel yardımcı olayım demişti. Şimdi okullar kapanacak bir ay falan kaldı vs bahaneler uydurmuştu. Bugün gittim bu sefer de farklı bahaneler uydurdu. Üstelik konusma uslübu resmen sokak agzı gibiydi. Kızım çok çekingen okula adapte olamadı. Ne koyduğum beslenmeyi yiyor nede arkadaş edinebiliyor.. Öğretmenine de adapte olamadı. Çünkü öğretmen canlı derste falan takip ettim hep aynı öğrencileri kaldırıyor derse ve geri kalan çocuklara şevk vermek için yardımcı olmuyor. Kızım ilk dediğinde yapmaz öyle demiştim ama canlı derslerde hep yanında bulundum ve takip ettim. Çocugum basarılı bir çocuk çok zeki ama okula olan heyecanı kırıldı şimdi sabah kalkmak bile istemiyor.. Bende hem bebek olacak hem işe gireceğim için ikisi birlikte gidip gelirler die düşündüm. Müdüre tüm bunları anlattım bana çalışma o zman kocan baksın banane senin çalışmandan gibi cevaplar verdi. Ben karımın sgk sınınyatırıp emekli ettim senin kocan da yaptırdın evinde cocuklarına bak dedi. Müdür yardımcısı olan hanım ise gel dilekçeniz yaz git doğurur mogurusn elimde kalırsın dedi.. Öyle sinirlendim ki. Halbuki bu müdür yardımcısı kadın pek çok kişiue torpille yapmış biliyorum ebeveynleri tanıyorum çünkü.. Bende dilekçemi yazıyım bir değerlendirin dedim müdür yazsan da bu saydığın sebeblerden ötürü kabul edilmez dedi. Ben de o zman ilçe milli eğitime falan giderim dedim. Bana diyor ki madem şikayet için gideceksin sınıflar 50 kişi git onu şikayet et dedi. Oysaki şikayet kelimesi çıkmadı agzımdan. Daha yazmadığım birçok hakaret ve uslüp bozukluğu var. Müdür zaten sürgün yemiş biriymiş. Napıcaö nasıl bir yol izliycem bilmiyorum.. Elimde yazılı kanıt olmadan birşey yapmam mümkün değilmiş.. Komsum sahit oldu ama işte yazılı kanıt istenirmiş

İkisinden de şikayetci olmak istiyorum.. Bana akıl verin. 

9 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Eğitimcilere bak şu konuşmalara bak bunlar mı eğitecek çocukları hele o kadına sinir oldum doğurursun moğurursun elimde kalırsın ne demek ya o müdür senin şartlarını bilmeden ne diye çalışma diyebiliyor şikayet et heryere şikayet et 
(3,546 puan) tarafından
Ya canım bir görsen varya hamile halimle sıcak demedim gittim de ben insani olarak durumumu anlattım. Agzından köpük çıkararak bu şekilde konustular. Çok sevdiğim Baska bir okuldan bir öğretmeni aradım nasıl bir yol izleyim diue. Şikayet etsen bile yazılı kanıt olmadığı için havada kalır dedi.. Sen yine de yaz dedi ama ben direk gidip şikayet dilekçemi vermeyi düşünüyorum.. Buradaki kadınların çoğu o kadar sessiz sakin ki. Kimse haklarını bilmediği için eminim çoğu böyle insanlara katlanmak zorunda kalıyor. Gerçekten devletimizin bu konuda bir şey yapmasını çok istiyorum. Eve kendimi zor attım basım dündü sinirlendim üzüldüm. Tansiyonum fırladı resmen.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cimere şikayet et bence ilçe milli eğitime de gidebilirsin

Elin boş gitmişsin demk ki dolu gitseydin yaparlardı kaç senelik veliyim bu gözler neler gördü neler  
(3,546 puan) tarafından
Ay canım bizim götürdüğümüz A4 kağıtlarını şimdi kayıt için satıyorlar inanırmısın. Farklı faklı top top A4 kağıtları var odada gidenden kağıt parası diye 40 lira alıyorlar. Oysaki okullar açılınca öğretmenler sürekli bizden A4 kagıdı istiyor harici olarak her öğrenci kartuş alıyor yıne harici olarak herkese kart veriyorlar. Yani hem cıktı ile değil kitap üzerinden ödev veriliyor. Yada vatsap tan pdf olarak atılıyor ödevler. Hemde sürekli kartuş karne parası veriyoruz. Ben tek okusun da aylık verdiğim 50 lira feda olsun diyorum ama. Bugün yapılanlardan sonra asla göz yummayacağım. Yarın kızımın doğum günü var ama cuma gün kesinlikle gideceğim milli epitime
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Vah ki vah çocuklarımız böyle eğitimcilerin eline kaldıysa yazık. Üsluplara bak..
(3,546 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım. Şuan hala elim ayağım titreyor.. Benim çalışıp çalışmamam müdürü ne alakadar ediyorsa. Sanki herkes keyfinden calısıyor. Sürekli kagıt kartoş parası istemeyi biliyorlar ama.
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Sen olanları olduğu gibi şikayet et kanıt nsl kanıt olsun ki bence şansını dene öyle eğitimciler ülkeye çocuk kazandıramaz
(3,546 puan) tarafından
Yazıcam canım. Hatta cuma günü direk ilçe milli eğitime gideceğim. Oraya şikayet dilekçesi vereceğim.
0 oy
tarafından
Cnm cımere yaz bıde e devlete sikayette bulun
(3,546 puan) tarafından
Yazıcam canım. İnşallah geri dönüşü olur. Yoksa eminim çocuklarım ile uğraşacak bu kadın müdür yardımcısı. Eminim yani.
0 oy
tarafından
Önce cimere yaz  sonra ilçe milli eğitime şikayet et  yani imkanın varsa başka okula yolla müdür kafayı takarsa iyice beter olur 
(3,546 puan) tarafından
Aynen öyle yapıcam canım. Zaten doğru düzgün eğitim alamıyorlar iki senedir..
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Yuh yazıklar llsun öyle eğitimcilere..bilgim yok canim ama onlara bu yaptıklarını cektir
(3,546 puan) tarafından
Elimden geleni yapıcam canım. İlgili her kuruma gdip basvurcam
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Kız ya sana çok üzüldüm resmen sana zorluk cikartiyorlar
(3,546 puan) tarafından
Aynen öyle canım. İnsan biraz olsun derki hamile hali ile gelmiş önemli olsa istemezdi diye. Dinlemediler hatta konuşmama bile fırsat vermediler.
0 oy
tarafından
Ara milli eğitimi ara bimeri cimeri bilmem nereleri terbiyesizler hastaneye gidiyorsun doktor azarlıyor okula gidiyorsun öğretmen azarlıyor bu nedir böyle ya 
(3,546 puan) tarafından
Ahh aynen öyle vallahi aynen öyle. Nolacak halimiz bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,054 göst.
2 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,582 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 753 göst.
0 oy
4 cevap 260 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
7 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,106 soru

24,149,351 cevap

334,828 kullanıcı

...