0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim çok sinirli biri küfür eder hakaret eder yeri gelir tokat atar kaldıramıyorum artık ailesinede aynı davranır ama bana gelince kimse konuşmaz birşey olmaz der kaynana hep onlar haklılar hep oğlu haklı onu bildiği halde ailemin rızası olmadan evlendim arkamda hiç kimsem yok anlatacak bir ailem akrabam yok ne yapmalıyım sizce 10 aylıkta bir oğlum var çocuk oşursa belki düzelir dedim düzelmedi
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
(848 puan) tarafından
Boşanıp kadın sığınmaya gideceksin ya da oturup çekeceksin... Düzelmiyorlar çünkü. Kimse demedi mi size aile rızası önemli diye, çocuk evliliği kurtarmaz diye. Olan o çocuğa olacak şimdi. 
tarafından
Cahillikti ne biliyim çok seviyo sandım güven veriyodu ama öyle değilmiş
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Devletten yardım iste dicem de devlette birşey yapmıyor ki en iyisi Esra Erol'a falan ulaşacaksın yardım isteyeceksin onlar devletten daha iyi sahip çıkıyo evini eşyanın alıp sana birde düzen kuruyorlar biraz gösteriş yapıyorlar ama sonuçta kurtuluyor musun kurtuluyorsun 
tarafından
Sağol canım o mümkün değil
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Yine de ailene durumunu anlat bence bi hata yapmışsın bile bile lades demişsin ama 

Gözdağı versinler kocana

Allah yardımcın olsun bitanem
tarafından
Çok sağol canım benim ailem evine bile gitmemi istemez gitsem 3 gün kalır dışlanırım kendi evime dönerim
0 oy
tarafından
Ah ah nedır bu erkeklerden cektığimşz:(
tarafından
Hiçbirşeye heves bırakmıyo hır gür sürekli
tarafından
Anlıyorum cnm wala bnm kocada oyle bir şeyi iki defa sormaya korkarım mesela
0 oy
(17,702 puan) tarafından

Derdi neymiss utanmaz ancak kadınlara gücü yeter oylelerin dışarda bı adam hot dese altlarına ederler bizim kadınlarımız oofff ya valla çok çekiyorlar ve çoğunun sesi cikamiyoo :'(:'(:'(

tarafından
Çıkamıyoki çekmekten başka
(17,702 puan) tarafından
Bacım canına yazık bizim kadınlarımız çok güçlü yapmak istesen yaparsın
tarafından
Çocuk olmasa şimdiye çoktan gitmiştim ama  işte gğnden güne soluyor insan
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Öyle geldiyse öyle de gider kuzum ciddi ciddi karşına al konuş yoksa uzun süre böyle gitmeyeceğini değişmesi gerektiğini şöyle 
tarafından
Kaç defa konuştuk özürler diledi yine aynı
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Çocuk koca düzeltme aracı mı önce bu düşünceyi silin sonrada hayatınızdan o adamı silin
tarafından
Değil tabiki öyle görnüyorum
0 oy
(416 puan) tarafından
Benim eşimde seninki gibi hemde hamileyken bebek düşsün die şiddet gördüm sinirli oda yetmezmiş gibi aldatıyor beni telefonunda her akşam kadınlarla mesajını konuşmalarını yakaladım ama bende senin gibi ailem olmadığı için susuyorum benimde 17 günlük bebeğim var bu bebek nie doğdu diyip duruyor ve normal doğum yaptım dikişim ağrıyor bana midesinin bulandigini söyledi ve dilenci gibi yürüyorsun diyo
(416 puan) tarafından
Bide bütün suçu üstüme atıyor utanmaz nie böylesin neden böyle davranıyon diyorum sen mikropsun diyor bana ya
tarafından
Utanmazzz
(416 puan) tarafından
Bundan sonra mezardaki ölü gibi gözümde ölse umrumda olmaz bı damla gözyaşı akmaz onun için dünyada bana rahatlık vermeyene gözümün yaşını akitmam
tarafından
Tabiki boşvereceksin öylesini
(416 puan) tarafından
Baktım ki kendime zarar veriyom zaten kalp rahatsızlığim var boşver dedim asla kendime dokundurmam bundan sonra ne halt yerse yesin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 362 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Moonsun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 820 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Meryem 04 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 381 göst.
+1 oy
17 cevap 1,036 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu