0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızım 17 aylık bebek arabasına koyup dışarı çıkamıyorum ya dün arkadaşımla buluştum ne mama sandalyesinde durdu oyuncak verdiğim halde eline onu geçtim geziyoruz arabasinda durmak istemiyor yere koyuyorum gezsin diye yok kucağına alıyorum yok. Kesintisiz 1 saat ağladı herkes bize baktı millet balkona cama cıktı böyle birşey yok ne yapicam ben allah aşkına var mi başına gelen nasıl bir yol aldı. 

14 Cevaplar

0 oy
(314 puan) tarafından
Aynı benim kızım 16 aylık ne bebek arabasına ne başka arabaya mama sandalyesine hiç bir şekilde oturmaz durmaz evde yerinde durmaz ama dışarıda sürekli kucağımi ister nereye götürürsem götüriyim her yere kucağimda götürüyorum sürekli ağlar mız mız aynı aynı yok yani ben çözüm bulamadım canım
(178 puan) tarafından
Atak dönemi mi ki. Sende öyle deyince smdi bacım düşündüm bi. Sürekli çıkarıyormuydun dışarı.
(314 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim ama benim kızım doğdu dogali böyle daha 4 aylıkken bile binmezdi arabasına birde şuan birden fazla dış cikariyo biraz huysuzluguda ondan dişinde çok etkisi var belkid 2 yas atakları erken uğradı
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Beni  ki 8 aylık olucak o da aynı böyle hep kucak kucak mız mız arabasında durmuyo demek ki biraz daha büyüdüğünde geçmicek bu durum :( bi yere çıkamıyorum valla 
(178 puan) tarafından
Ins geçer seninki daha küçükmüş canım
0 oy
(7,118 puan) tarafından
21 aylık oldu kızım, duruyor canım. Arabasın da oturmayı seviyor. 
0 oy
(55 puan) tarafından
Benimkiler de öyle malesf bence  dışarı çıkmayıp kırk yılda  bir çıktıkları  için  öyleler  ben fark ettim sürekli dışarda olanların çocukları  oyle degil
0 oy
tarafından
19 aylık oğlum arabasını çok seviyor hatta bizimki eve geldiğimizde arabadan inmemek için ağlıyor 
0 oy
tarafından
Genelde hep böyle bebekler cnm bnmkiler de öyle 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benimki 25 aylık hiç durmuyor bizi tanımıyor deli gibi koşuyor zamanla geçer inşallah
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Arabasına uzun zamandır binmiyor zaten mama sandalyesi nden nefret ediyor resmen ya kucakta gezecek ya da koşacak başka türlü imkanı yok durmuyor 16 aylık 
0 oy
tarafından
Benim kızım tam tersi bayılır gezmeye bide yayılır arabasına ohh gel keyfim gel akşama kadar girme eve hiç sesi çıkmaz

Evde de ağlıyor mu sürekli belki huyu öyledir canım 
0 oy
(704 puan) tarafından
En kötü ihtimal telefon açıyorum.Cocuk şarkıları dinliyor izliyor.Onuda mecbur kalınca yapıyorum.Genelde ya kucağımızda duruyor yada babasına veriyorum gezdiriyor.Sabit bir yerde telefonsuz asla durmaz.Kizim 13 aylık.

Oğlum 6 yaşında inan bana oda aynı yani çocuklar hangi yaşta olursa olsun hiç durmuyorlar.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Dışarıyı çok sever çok şükür durur maşallah diyim. 20 günlükten beri alıştırdım gezmeye
0 oy
(652 puan) tarafından
Benimki öyle. Dışarı çıkmak kabus benim için. 
0 oy
tarafından
Yok ya büyük oğlana tableti veririm diğerine oyuncağını ben keyfime bakarım :)
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Gezerken durur ama dışarda yemek falan yedirnez indir geziyim der 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 493 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 436 göst.
4 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 315 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 28.11.2020& (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 690 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mucizelerim34 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,662 soru

24,113,960 cevap

333,127 kullanıcı

...