0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Kızlar yeni evliyim 12 haftalık da hamileyim düşük riski atlattım eşim sabah akşam işde beni yalnız eve güvenmediği için babası annesinin yanına getirdi eve doğru düzgün gitmiyoruz kayın babam bayağı yaşlı 70 li yaşlarda bir ev işi yapacağım elektirikli süpürgeyi elimden alıp ev süpürüyo cam siliyor çamaşır seriyor bulaşık yıkıyor kayınvalidem de evde geline yardım et diyip sürekli fırçalıyor garibim bide hasta arada gücü yettikçe işede gidiyor baba bırak ben yaparım ben yatalak değilim riskim kalktı yavaş yavaş yaparım diyorum fırçalayıp odaya kovuyor vijdan azabı çekiyorum içim rahat değil huzursuzum bir bardak su verip dua almam gerekn adam evi temizliyor şimdi de patlıcan oyuyordum kurutmak için geçti karşıma patlıcan oyuyor ne yapacağımı şaşırdım eşime diyor um buna çözüm bul ben rahatsızım diyorum annemle uğraşamam ben o yaptırıyor ev işini az idare et diyor ne yapacağım anlamadım

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaaa asla kıyamam ya :( Rabbim sizi o babaya layık evlat olmayı nasip etsin inşallah :(
(738 puan) tarafından
Kaynanam yokken yat dinlen diyorum bolca dinleniyor yormamaya çalışıyorum zaten eziyet ediyorlar
tarafından
Kıyamam ya :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaaa rabbim öyle iyi kalpli insanlarıbaşımızdan eksik etmesin hayır duasını al muhakkak çok şanslısın canımm 
(738 puan) tarafından
Bana el ayak oluyor saolsun ama ben rahat edemiyorum hizmetcim gibi adamcağız:(
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kız benim kayınbaba da öyle korkar kaynanadan.iş fln yaptırmaz ama kaynanamın biri hakkında bişi dediğini dysa kızar mesela karışma dedikodu yapma diye. Kaynana adamı hemen tehdit eder. Gece şey vermem diye. Adam korkudan haklı haksız kim onu bile diyemez. Çok yaşlı falan değilde kadınlar kocaları kocayınca böyle davranıyor. 
0 oy
tarafından
Daha neler duyacağik :D 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Güzel yürekli adam

Allah ondan razı olsun

Kaynanana da biraz merhamet ihsan etsin inş
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Valla vicdan yapmamak elde değil ben bile yaptım canım Allah adama sabır versin kaynanan hala ipleri bırakmamış elinden :) 
0 oy
(776 puan) tarafından
Ayy tam boşamalık kaynanan adama yazık yaa 
(738 puan) tarafından
Alıştırmış garibim ağırlık koymamış zamanında alışmışlar şimdide
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Hem masallah gem de üzüldüm kayinpederine 

Peki kaynanan nerde ise fln mi gidiyo o da?
(738 puan) tarafından
Evet çok güzel işi var hint dizilerine para kazandırıyor başından ayrılmayıp hahaha :)
(7,786 puan) tarafından
E kocasina diyene kadar niye kendi yapmiyo ki
(738 puan) tarafından
Yatmak daha çok zevk veriyor 1 bardak suyunu almaz elinden gelse
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ayy kıyamam yaa, maşallah amcama.. Yok kız ne gezer bizde öyle kayınbaba.. Doktor hamur işini azalt dedi diyordum, kendileri de sürekli bazlama börek yerler.. Kaynanan bazlama börek yiyerek doğurdu hepsini diyordu.. Saydığın işleri kaynanamın yapacağını bile sanmıyorum 
(738 puan) tarafından
Kaynanam 1 bardak suyunu almaz utanmasa babama kalk tuvalete götür beni diyecek o derece
(1,552 puan) tarafından
İyiymiş kaynananın işi :) Oğlu babasına çekmiştir inşallah birazcık :D
(738 puan) tarafından
Allahtan eşim çekmemiş annesine oda halim olmadıkça yemekleri yapıyor saolsun
(1,552 puan) tarafından
İyi bari :) Allah razı olsun kayınbabanla eşinden
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Sen anlattında ben üzüldüm şimdi kaynanin yapması gerekir ama bu işleri yani bizim mahalledede böyle bir amca vardı eşi sürekli emir verirdi çoraplarına kadar giydirirdi kadının teyze öldü adama Emir verende kalmadı teyzede hep gezerdi amca işleri yapardı:)
(738 puan) tarafından
Maalesef sanaryo aynı kaynana geziyor kayınbabam ev temizliyor gariban çalıştığı da cabası

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 195 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,474,040 soru

24,133,496 cevap