0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar benim kızım 17 aylık canı isterse anne baba dede hadii  bibi (çizgifilmoluyor) mama memme diyor e meme dediğide emzik. Ama nadir anne baba der çok canı isterse yani başka bir şey demez gün içinde sizce normalmi bu kadar az kelime kullanması 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gayet güzel canım kaynımın kızı burda şuan 2 buçuk yaşında tam konuşsmıyo anne baba abi Aba git bak hı başka bir şey seninki maşallah
(2 puan) tarafından
Bi arkadasımın oğlu daha farklı da insna ister istemez tedirgin oluyor tabiki her coxugun gelişimi farklı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal. Kızımda 17 aylık. Aynı şeyleri söyler. 
0 oy
tarafından
19 aylık oğlum hiç bir kelime söylemiyor. Ama sabah parmağıyla yastığa vurarak yat dedi bilinçli mi dedi onu da bilemiyorum. Gecende kızdın mi sen bana dedim evet dedi resmen eşim de duydu. Birde elinde biberonda mama bitti mamaaa dedi öyle arasira bişeyler çıkıyor ama bilinçli mi anlayamıyorum. Abimin oğlu 2.5 yaşında annesine nene der her derdini anlatır ama konuşamiyor bir kaç kelime daha başlamış söylemeye 
(2 puan) tarafından
Demekki hepsi aynı canı istediiği zmana kafasına göre şeyler söylüyorlar
tarafından
Benim ki hepten başına buyruk. Ne isterse onu yapıyor kesinlikle hiç bir şey öğretemiyorum. Göbeğim çatladı elindeki birşeyi birşeyin içine koysun diye yapmadı 3 5 gün ugrastim ben delirdim sonunda. Bi gün kameradan eşim o oynarken izliyordu dedi ki koyuyor bak diye ana koy dedim koydu ya şok oldum.
0 oy
tarafından
Annemin  komsu kızı  2 yaşında  konusamiyormus 

Benim kizim 1 yaşında anne baba dede hadi gel ver diyo
0 oy
(15,129 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişir. Benimki birçok kelimeyi söylüyor. 10 a kadar sayıyor İngilizce ve Türkçe. Çocukla ne kadar konuşursan o kadar kelimesi okur canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 619 göst.
+1 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler