0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Mrb arkadaşlar 2 ay önce seseryan ile doğum yaptım hala adet olmadım dün şiddetli adet olacakmışm gibi ağrım vardı  sonra adet oldum ama sadece kahverengi lekelenme oldu bir iki damla bugünde bir Damla oldu hala kananam olmadı bende korkmaya başladım niye böyle diye acaba doğum sonrası ilk adet mi böyle olur yoksa başka birşey den mi ne olur başına gelenler bakabilir mi

6 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Evet ilk oyle oluyo dier ay normal gelir bende de agrisi oldu sonraki ay adet oldum
(63 puan) tarafından
Bende hamilelik mi diye düşündüm ama yani tedbirliydim.de yine Allah'ına işi ondan tedirgin oldum  ilk çocuk olunca bilemedim.dogumdan ne kadar  sonra olacağını sizinde tipki adet sancısı gibi miydi kahverengi lekede oldumu
(342 puan) tarafından
Normal de emziren anneler sutu nezman biterse ozman hasta oluyo diye biliyorum benimde sutum azalmisti sizi korkutmak istemem sut konusunda herkes bir deil tabi benimde sutum azaldi 4. Ayda agri cektim 5. Ayda adet oldum ama kanamam olmadi belki sizinki dogum sonrasi vicudun attigi pis kandir damarda pihti oldugu zman kan damardan gecerken agri yapar oda olabilir
(63 puan) tarafından
Sütüm şuan var yani ne olur bilemem.inslalaj yakın zamanda olurum.olmamak.supheye düşürüyor ya
(342 puan) tarafından
Evet o suphe cok kotu bisey adet zamanini 4 gozle bekliyo insan ( bol bol sütün olsun inşAllah )
(63 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her bünye farklidir canım kimi aylarca olmaz kimi öyle olur kimi her ay düzenli devam eder . Benim bı ay sonra normal adetim gelmişti ama deidgim gibi için rahat değilse bı doktora görünebilirsin
(63 puan) tarafından
Evet haklısınız  benim ilk olunca bilemedim.pek
0 oy
(12,951 puan) tarafından
Çok normal canm 2 ay o şekilde oldu benimde sonra çözüldü 
(12,951 puan) tarafından
Normal doğum benimki
(63 puan) tarafından
Adet konusu herhladd normal.seseryan fark etmez süreç uzun olabilir o zaman
(12,951 puan) tarafından
Aynen fark etmiyor benimde bildiğin kadarıyla
(12,951 puan) tarafından
Bide benim ilk doğumdan sonra 40 çıkar çıkmaz adet oldum ve her ay düzenli gördüm bu anlattığım da 2.doğumum yani sezeryan normal fark etmiyor
(63 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben 50. Günümde oldum ilk günler çamur gibi leke geldi sonra aşırı kanama parça ile birlikte geldi cocik bezi bile fayda etmedi günde 3 kez kıyafet değiştim 
(63 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim benimde iki gün kahverengi şuan kesildi yine umarim olurum ya
0 oy
tarafından
İlk adet olduğumda damla damla lekelenem şeklinde 5 gün oldu. Daha sonraki aylarda düzeldi. 
(63 puan) tarafından
Benim 2 gün öyle oldu koyu kahve  şuan kesildi olurum bende inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.