0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyken atamam olmuştu 1 senedir ücretsiz izindeyim yavaştan gitme hazırlıkları yapıyorum. Gideceğim yerde de ev sahiplerini aradım ama çok takmayan tarzda konuştular babam ben arayım dedi adamla kanka olmuşlar :) ev sahibi bugün müdürü görmüş demiş böyle böyle personel geliyormuş e tabi babamla konuşunca müdür tanıyamamış babamın numarasını almış kimsiniz diye :D çok utandım dicekler koca kadın olmuş daha işini halledemiyo:D düşündükçe rezil oldum korkusuyla içim kaynıyor. Aslında çok takmam kim ne demiş ama olmadı sanki bu sefer :D 

6 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından
Yoo gayet normal ne güzel işte arkanda birisi var diye düşünürler :) 
tarafından
İnşallah :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç de rezil olmadın canım aksine gurur duy
tarafından
Bir parça duymadım değil :D
0 oy
tarafından
Hayır cnm ne alaka eşlerimiz bile herhangi bir durumda araya farklı birilerini koyup işlerini halledebiliyorlar
tarafından
Evet öyle düşününce sıkıntı yok :)
0 oy
tarafından
Güzel birşey ama öğrenciyi okula bırakan veli gibi olmuş. Benim babamda öyledir ama izin vermiyorum bazen karşı taraf farklı düşünür diye :)
tarafından
Heh hissettiğimi bunun gibi şeyler :)
0 oy
(256 puan) tarafından
Hangi sehire atandın canim? Hayirli olsun. Rezillik durum yok. Ben ilk atandigimda da esim muhattap olmuştu o sehir ona uygundu
0 oy
(271 puan) tarafından
Öğretmen misiniz hayırlı olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 284 göst.
18 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
29 Kasım 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (77 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 934 göst.
+1 oy
14 cevap 579 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,625 soru

24,432,755 cevap

352,617 kullanıcı