0 oy
1,065 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,552 puan) tarafından
Hanımlar biraz ayıp olcak ama doğumda hasta bezi ne kadar lazım oluyor.. Baktım da çok pahalılar.. 8'li olan yeter mi acaba, boş yere fazla para vermeyeyim

26 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
Ben depend kullandım çabuk bitti eşim eczaneden canped aldı fiyatını hatırlamıyorum biraz pahalıydı ama içinde çok vardı Bi süre yetti 
(1,552 puan) tarafından
Anladım.. Olmazsa ben de sekiz tane yetmeyecek gibi olursa eşimi yollarım.. Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
canım hasta bezi çok da rahat değil lohusa pedi al kesinlikle zaten ilk çıktığında onlar bağlıyor kendi bezlerini
(1,552 puan) tarafından
Lohusa pedlerini de gördüm ama emin olamamıştım, ondan da alayım olmazsa, teşekkür ederim :)
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Çok alma canım ben depent kilotlu bez aldım 1 paket uygunlari var marketlerde felan yada temizlik malzemeleri satan yerlerde hasta bezi hiç rahat değil sonra hep mesane pedi aldım marketten azaldı gittikçe zaten 
(1,552 puan) tarafından
Külotlu giyip çıkarması zor oluyor mu, bugün gördüm ama zor olur gibi diye almadım
(3,676 puan) tarafından
Valla mükemmel kolaylık ben hatta bir süre kullandım çok rahattı
(1,552 puan) tarafından
Hımm, peki teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Ya bende ekimin başında inşallah doğum yapacağım bugün bende ona baktım da kotexin külot pedi çıkmış ya kullananlar gayet memnun kalmış o olur mu diye dusunuyordum bend e
(1,552 puan) tarafından
Bir kişi de külot bezi kullanmanın zor olmadığını söyledi :) Siz bilirsiniz yine de
tarafından
Kadar vermek zor olacak sanırım ya bilemiyorum bakcaz :)
(1,552 puan) tarafından
:) Sağlıkla kucağımıza alalım da, bez de rahatsız da olsa bir gün idare edecez artık
tarafından
Aynen öyle sağlıkla kavuşalım da inşallah teferruatlae kolay :)
(1,552 puan) tarafından
İnşallah, aynen öyle
0 oy
tarafından
ozel yada devlet farketmez her ikisinide devlet o sırada veriyo cok kanama olmuyo cnm merak etme dogumdan sonra ilk gun kullan daha sonra pede gecis yapiyosun zaten
(1,552 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim :)
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Ebebegin lohusa pedini kullan bı tane doğumdan sonra taktılar bir tanese ben kendim taktım yan bantları cırt cırtlı olmadigi için her tuvalete gittiğinde yenisi ile değiştirmen lazim sicajta bayada rahatsız ediyor. Ben ebebegin lohusa pedinden çok memnun kaldım bı paketi baya yetti
(1,552 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim :) ebebekte depend ve lohusa pedini gördüm ama hangisi iyi olur bilemeyince ikisini de almamıştım
(1,851 puan) tarafından
Pedler baya uzun ve kalın bı hafta kadar kullnadim bı paketini
(1,552 puan) tarafından
İyiymiş, bakayım internetten, tekrar gidemem şimdi mağazasına

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,065 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde SL (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 530 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 740 göst.
+1 oy
4 cevap 326 göst.
26 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ygmur21 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,476 soru

24,139,941 cevap

334,453 kullanıcı

...