0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
2 yıldır evliyim hamileyim annemlerin yanında kalıyorum doğumum burada olacak.

Evlendigimizden beri doğum günüm , evlilik yıldönümünde eşim bir çiçek bile almaz. Hep baktım hediye ama sevemedim der. Kardeşinin doğum gününde alır ne bileyim bu durum kendimi değersiz hissettiriyor. Telefonda sitem ettim kapatırken tam bir hayal kırıklığisin dedim o da sen de öyle dedi . Biraz üzüldüm paylaşmak istedim.

9 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Öküz ya sende öyle ne demek. Sinir oldum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
 kardeşine almayı biliyorsa sana niye almıyor çok haklısın kendini öyle hissetmekte 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benim eşim de öyle geçen pazar doğum günümdü bir mesaj atmak bile aklına gelmedi bende dün dayanamadım ağladım çok pişman oldu 
0 oy
(6,362 puan) tarafından
En yakın özel günde öküz şeklinde bişey al biblo olur kumbara olur veya heykel falan
0 oy
tarafından
Sevemediyse sende artık sürpriz bekleme canim 2 gün önceden bi bak bu hediyeyi istiyorum de.Öylesi adam böylesi muameleyi hakediyor
(15 puan) tarafından
Klişe olacak ama yine secemedim diyor
Hediye mantığı dusunulmek değil midir
Benim de param var aldıktan sonra ben kendime alırım ki
tarafından
Canım biliyorum ama kolaya kaçıyor. Kocan değişmediği sürece hiç hediye alacak potansiyelde biri değilse sende onun rahatını bozmak için yap. Yoksa hediye dediğin nedir ki.
0 oy
tarafından
Benim esim ne bana neden kimseye bişey almaz hediye olarak bazen annesine bile al desem parayi verir git sen al der o yüzden hiç üzülmem
0 oy
(652 puan) tarafından
Benimki de öyle canım. Kardeşine hediyesine cafesine pastasına her şeyi ayarlar.  2.5 senelik evliyiz. Sözle  bile kutlamaz.  Zaten bi yerden sonra beklemiyor insam. Çünkü soğuyorsun.
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Şanssızız kardeş 
0 oy
(468 puan) tarafından
Bizim odun da öyle her özel günlerde caiz dğl diyor:))

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,812 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
28 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
18 cevap 699 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,396 soru

24,168,602 cevap

335,737 kullanıcı

...