+1 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

Arkadaşlar ben 37+3oldum 22 nde gel dedi doktor 38 haftada çatı muanesı olmam gerek randevu bulamıyorum gunde 5 6 kere bakıyorm arıyorm mesgule alıyolar napmam lazm akıl verin bebek aşagı inmeye basladı hissediyorum baskı cok devlet hastanesı ne gidiyorum memlekete geldım yenı ayarladım doktorumu fılan degiştirme şansım da yok durumumda yok özele gitsem dogum olsa altından kalkamam ne olr akıl verın :(( eşim git konus görüş randevu bulamıyorm sıra verın işim acıl fılan diye konus dedi ama adam akıllı ılgılenen danısma bıle yok yenı yapmşlar kadın dogumu kımse bişey bılmıyor karısık herşey yönlendirme yok 

5 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Acilden giriş yapmayı denesen
(98 puan) tarafından
Eşimde öyle diyor eger ugraşmazlarsa son çare sancım var de zorla muane ol dedı. Ya hastanelerde bıle rezıllık çekiyoruz Allah kımseyi düşürmesin son çare öle yapcam şu agrılı sancılı günlerde bıle peşlerinde koşturuyolar:((
(9,610 puan) tarafından
Allah öyle yapan herkesten sorsun insallah..başlarından savıp duruyolar devlet hastanesi tam bi rezillik
-Reklam-
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Acilden sancım var diyerek gir muayene ederler
(98 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim öyle yapcam son care
0 oy
tarafından
Ayyy ben bugün oldum acıtıyo biraz
(98 puan) tarafından
Ya söylemeyin öyle cok stresliyim zaten muaneye sitres yapıyorken bıde randevu bulamıyoruz peşlerinde koşuyoz inan sinir sitres icin deyim delircem
(621 puan) tarafından
Bana yapılmadı neden acaba
(14,194 puan) tarafından
Hiçte acitmıyor abartıp insanları korkutmayin lütfen
0 oy
(3,405 puan) tarafından
Aksam acile git ordan bakıyorlar 
(98 puan) tarafından
Gündüz gitsem bakarlar mı
(3,405 puan) tarafından
4 ten sonra gidersen bakarlar canim
(98 puan) tarafından
Hm tam t. Ederim
0 oy
(1,586 puan) tarafından
Bende devlete gidiyodum doktorum bana tarihi saatini yazdi o gun gel dedi mhrsden randevu almadan gittim doktorunun ayarlamasi lazim
(1,586 puan) tarafından
Valla bak devlete dustun mu yandin bana iki kere kendi yazp verdi cati icin ilkinde 37 haftalikti korktum gitmedim ikincide 39 haftalikti once nstye bagladi duzensiz sancim vardi hatta yarim saatte 130 bile gordum ama bende tik yok yani muayene etti bakti 2cm acilmam var yatisimi yapti sozde bebek geliyor sabah 9dan baslayip gece 11 e kadar suni sanci cektim oglumu zorla dogurtturdu kac kisi karnima yuklendi sezeryanla alin yok gitmek istiyorum yok artk en sonunda bebegi istemiyorum bile dedim Allah bi daha yaşattirmasin işkence ceker gb dogum yaptim bebegim memeyi emmedi bile halada emmiyor inşallah senin dogumun cok iyi gecer canim
(25 puan) tarafından
Simdi kadının durumu yok mecbur devlete gidecek şimdi bu kötü anılarınızı  yazdınız ne oldu kime  faydanız dokundu yapmayın boyle
(25 puan) tarafından
Gerçekten merak ettim size zor durumda bir kadının yazısının  altına bu denli olumsuz dilde yaşadığınız  şeyi anlatmak niye sorusuna cevap değil yardımınız da dokunmuyor neyi tatmin çabası bu insan olalım biraz
(98 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah kımseye yaşatmasın
(98 puan) tarafından
Neye sitres yapacağımı şaşırdım inanın hastane ayrı dert hamılelık ayrı dert korku heycan endişe aklımda bin türlü şey geçiyo nasl olcak bilmiyorum normal doğum istiyorum bebekte bende buna müsait miyiz bilmiyorum öğrenmek icin kıvranıyorum resmen bız devletimize hastanelerımze bıle guvenemeyeceksek vay halimize:((

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 399 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
+1 oy
3 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,469,554 soru