0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün dişçiye gittim 3 dişime dolgu yaptı bir disim vardı daha önce kanal tedavisi olmuştu ama iyi yapmamışlar  doktor da bu işin uzmanlari var ona yönlendiriyorum seni o baksın çekmeye gerek kalmaz belki 182 yi ara dedi arıyorum düşmüyor sorum şu

Ekrandan yonledirme yapilabiliyor mi 182 ye aradığım da gözükür mu sistem de çünkü mhrsden baktım randevu yok

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok post yukarı çıksın cnm ❤️
tarafından
Sağol canım ♥️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Bilgim yok cnm çok korkuyorum disciden yaa dolgu yaptırmam lazım ruyalarimda hep dişlerimin döküldüğünü görüyorum korkumdan gitmiyorum ne yapacam ben :(

tarafından
Hiç korkma canım dun 3 tane yapıldı bana hiç acımadı
0 oy
(316 puan) tarafından
Bende hep arıyorum tüm randuvu lar dolu anca özel yada klinik 
tarafından
Hayır sorum bu değil canım yönlendirdim.ben dedi
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Mhrsde randevu yoksa arasanda yoktur. Mhrsde randevu acilinca bildir diye alarm var ondan yap
tarafından
Ama ben yönlendirdim mhr ara dedi canım
(1,738 puan) tarafından
Randevu alabil diye sevk yapmistir bazi bolumlere sevk olmadam randevu olunmuyor meseka devlett gastroenteroloji bolumune once dahiliyede. Gecip onay alip sevk edilince mhrsden randevu alinabiliyor direk alinamiyor
tarafından
Sevk etti ama alamıyorum boş yok iste
(1,738 puan) tarafından
O zaman randevu acilsin diye bekliyceksin
tarafından
Sağol canim
0 oy
(4,005 puan) tarafından
devlette randevu bulman zor olur , bide fakulte hastanesi gerekir . yasadigin sehirde endodontist diye arama yap o sekilde bul bence
tarafından
Hayır canım yine bu hasyahenden alacaksın ben yönlendirdim seni dedi de hat düşmüyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 311 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bir ben (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
9 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 281 göst.
12 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hirammm (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,007 soru

24,119,027 cevap

333,369 kullanıcı

...